Mercedes-AMG GT63 S E Performance, tunat de Brabus: 930 CP și elemente din fibră de carbon

Autor: Adrian Somai 26 mai 2023 Știri auto

Specialiștii în tuning de la Brabus prezintă un nou pachet dedicat modelului de performanță Mercedes-AMG GT63 S E Performance. Printre altele, pachetul include o serie întreagă de elemente realizate din fibră de carbon și mai multe noutăți importante la capitolul tehnic. Cei ce își doresc mașina echipată cu acest pachet Brabus trebuie să știe că prețul nu este deloc unul mic, suma cerută de tunerul german fiind de 323.435 de euro, potrivit Carscoops.

În primul rând, pachetul gândit de cei de la Brabus aduce mai multe elemente realizate din fibră de carbon, printre care o grilă modificată, un eleron spate, un spoiler nou și niște capace noi pentru prizele de aer. Modelul de performanță mai primește cu această ocazie un difuzor sub bara din spate și un set nou de jante exclusive cu dimensiuni de 21 de inci în față, respectiv 22 de inci în spate.

Tunerii de la Brabus mai propun celor care vor să apeleze la acest pachet o suspensie pneumatică specială, care face ca garda la sol să poată fi coborâtă cu 20 de milimetri. Nu în ultimul rând, Mercedes-AMG GT63 S E Performance mai primește și o evacuare nouă, cu nivel de zgomot controlat electronic.

Brabus aduce modificări semnificative și la motor

Sub capota modelului de performanță Mercedes-AMG GT63 S E Performance avem o unitate de motorizare V8 cu capacitate de 4.0 litri, modificată semnificativ de tunerii de la Brabus. Spre exemplu, pentru a obține mai multă putere, aceștia au montat propriile lor turbocompresoare. Alături de unitatea electrică, motorul se poate laudă acum cu o putere de 930 de cai și cu un cuplu maxim de 1.549 Nm.

În aceste condiții tehnice, Mercedes-AMG GT63 S E Performance tunat de Brabus poate accelera de la 0 la 100 km/h în numai 2.8 secunde. În același timp, viteza maximă ce poate fi prinsă ajunge la 316 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Brabus


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide