Mercedes-AMG GT63 S primește actualizări estetice inspirate de noul AMG GT Coupe – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 06 oct. 2023 Știri auto

Mercedes-AMG GT63 S E-Performance a primit un facelift estetic menit să îl aducă mai aproape, în termeni de design, de noul AMG GT Coupe.

Mercedes-AMG a actualizat GT63 S E Performance, coupe-ul cu 4 uși de înaltă performanță. Sedanul are o nouă parte frontală, o nouă opțiune de culoare exterioară și alte modificări minore pe măsură ce super-sedanul reîmprospătat ajunge la vânzare pe piața europeană.

Mercedes-AMG GT63 S E Performance Four Door beneficiază de o nouă parte frontală, ce împrumută elemente de design de la noul AMG GT Coupe, oferind o deschidere inferioară a grilei mult mai lată și mai îngustă. Farurile Multibeam LED încadrează grila nou proiectată a lui AMG GT Four Door, care este mai înaltă și are ornamente negre suplimentare în partea inferioară.

Mercedes-AMG GT63 S primește o actualizare subtilă

Modificările operate la interiorul mașinii sunt minore. Mercedes-AMG GT63 S vine acum în standard cu trapă electrică și suport de încărcare wireless între locurile din spate. De asemenea, compania a actualizat software-ul de infotainment MBUX al mașinii cu afișaje specifice AMG cu funcții configurabile individual. Un sistem de sunet surround Burmester este standard, deși clienții pot alege sistemul opțional de sunet surround 3D Burmester High-End.

Sub capotă regăsim același propulsor hibrid plug-in V8 de 4,0 litri, care produce aceeași putere de 843 de cai putere și 1.400 Nm de cuplu. Sistemul de propulsie hibrid este cuplat la transmisia automată AMG Speedshift MCT 9G cu nouă trepte și cu sistemul de tracțiune integrală AMG Performance 4Matic+.

Mașina ar trebui să se comporte la fel ca înainte, astfel că ne putem aștepta la un timp de accelerație 0-100 de 2,9 secunde și o viteză maximă de 315 km/h. Actualizarea lui Mercedes-AMG GT63 S E Performance Coupe începe de la 207.708 de euro în Germania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide