Mercedes-AMG SL primește un pachet special Manufaktur: culori noi la exterior și dotări de lux la interior

Autor: Adrian Somai 29 mai 2023 Știri auto

Mercedes-Benz a anunțat la sfârșitul săptămânii ce tocmai s-a încheiat câteva noutăți importante pentru modelul AMG SL. Mai exact, divizia de personalizare a constructorului german, Manufaktur, a pregătit câteva surprize pentru fanii modelului decapotabil.

În primul rând, principalele noutăți pot fi observate la nivel exterior, AMG SL primind din partea celor de la Manufaktur nu mai puțin de opt nuanțe de culoare noi în care poate fi vopsită caroseria. Potrivit Autoblog, este vorba despre următoarele nuanțe: Blue Vintage, Grey Silicon, Blue Cote d’Azur, Red Rubellite, Black Night, Silver Hightech, Grey Graphite și Green Ireland. De asemenea, pachetul de personalizare gândit de divizia Manufaktur mai cuprinde și un plafon vopsit într-o nuanță de albastru închis.

Toate aceste nuanțe de culoare noi pe care le-am menționat în rândurile anterioare sunt disponibile și pentru interior. Nu doar atât însă, modelul german primind cu această ocazie niște scaune îmbrăcate în piele Nappa exclusivă. Tapițeria conține cusături în formă de romburi, acestea putând fi remarcate și la nivelul cotierei, panourilor portierelor sau în zona inferioara a bordului.

Nicio noutate la nivel tehnic pentru decapotabila AMG SL

Nu în ultimul rând, volanul este îmbrăcat, de asemenea, în piele Nappa cusută manual. Bineînțeles, nu putea lipsi nici emblema AMG brodată în zona tetierelor. În plus, tot la interior mai regăsim și niște covorașe speciale cu sigla AMG brodată pe ele. În cele din urmă, mai putem remarca pragurile laterale iluminate cu sigla AMG, acestea având printată pe ele și inscripția Manufaktur.

Din păcate, la nivel tehnic nu avem niciun fel de surpriză pregătită de cei de la Mercedes-Benz pentru decapotabila AMG SL. De asemenea, nu știm pentru moment nici măcar prețul pe care îl va cere constructorul german pentru acest pachet special despre care am vorbit în rândurile anterioare. Știm însă că noul pachet va putea fi comandat începând cu ultima parte a acestui an. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide