Mercedes-Benz a publicat un nou teaser video cu Vision EQXX în care se distinge forma conceptului

Autor: Mihai Morcovescu 01 ian. 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile de la Mercedes-Benz a dat publicității noi teasere video cu viitorul concept-car Vision EQXX. Acesta va debuta pe 3 ianuarie 2022, Las Vegas.

Producătorul din Stuttgart spune despre electromobilul său că va fi cel mai eficient vehicul produs vreodată la Stuttgart. Conform informațiilor oficiale, Vision EQXX va oferi o autonomie de până la 1.000 de kilometri cu o singură încărcare.

Mercedes-Benz Vision EQXX va avea panouri solare care vor extinde autonomia

Campania de promovare a lui Vision EQXX a debutat în vara acestui an. Oficialii germani au dezvăluit noi teasere video din care aflăm detalii interesante. Acestea se concentrează pe forma și aerodinamica mașinii.

Autonomia de 1.000 km va putea fi atinsă datorită unor panouri solare. De asemenea, am mai aflat că Vision EQXX va beneficia de tehnologia „Software in the Loop”. Aceasta îi va permite să simuleze tot ceea ce este legat de vehicul. Mașina va putea fi condusă în spațiul virtual.

Totodată, acumulatorul la care va fi conectat va fi cel mai avansat de până acum. Este posibil ca până la data dezvăluirii să mai fie publicat măcar un teaser video.

Deocamdată nu se știe dacă acest concept va prefigura un viitor model de serie sau va inaugura un nou limbaj de design Mercedes-Benz. Dar, cu siguranță, tehnologiile pe care le înglobează se vor regăsi pe viitoarele automobile produse de constructorul german.

https://www.youtube.com/watch?v=8_O70MOK-Cg

https://www.youtube.com/watch?v=btUMyorKm9A

Sursa: CarBuzz

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide