Și-a luat Mercedes-Benz Clasa S, dar îl ține de 3 ani în garaj pentru că îi e frică să-l conducă

Autor: David Andrei 30 ian. 2021 Știri auto

Un cuplu din Canada a dat un sac de bani pe un Mercedes-Benz Clasa S în urmă cu patru ani. De atunci, mașina lor zace în garaj. Le e teamă să mai meargă cu ea. Care este motivul?

GALERIE FOTO

Un client din Vancouver, Canada, a dat în judecată Mercedes-Benz. Datong Yang și soția sa, Guifang Huo, au achiziționat limuzina, un Mercedes-Benz S 550 4Matic, de la un dealer local, în aprilie 2017, pentru suma de 160.000 de dolari canadieni. La scurt timp, Yang a constatat defecțiuni majore la direcție. Volanul s-a blocat în mers în timp ce mașina rula pe autostradă. Yang și soția sa au mers la service-ul Mercedes din Richmond, dar specialiștii de acolo nu au identificat nicio problemă.

La scurt timp, incidentul s-a repetat. De la service a primit același răspuns. Datong Yang a aflat ulterior că în Statele Unite, Mercedes-Benz a emis o rechemare în service pentru o problemă identificată la sistemul de direcție. Există riscul ca un transistor din sistemul de direcție să se supraîncălzească și să determine astfel de problem. Le-a comunicat informația celor de la Mercedes, dar aceștia i-au spus că recall-ul nu vizează mașinile din Canada.

Limuzina Mercedes-Benz Clasa S stă în garaj de trei ani de zile

În aprilie 2018, Datong Yang a dus mașina în garaj. De atunci nici nu a mai mers cu ea. Așa se explică faptul că Mercedes-ul fabricat în urmă cu patru ani are doar 6.500 de kilometri la bord. Posesorul de Clasa S a dat Mercedes în judecată și așteaptă decizia instanței. Acesta cere despăgubiri și solicită o rechemare în service la nivel național.

Yang refuză să mai conducă limuzina pentru că se teme de un posibil incident grav care se poate întâmpla în cazul în care direcția se blochează. Acesta nici nu ia în calcul vânzarea mașinii, pentru că știe că l-ar pune în pericol pe viitorul proprietar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide