Cea mai inteligentă limuzină a lumii, Mercedes-Benz Clasa S, apare în ultimul teaser înaintea prezentării oficiale

Autor: Elena Luchian 01 sept. 2020 MASINI NOI

Viitorul Mercedes-Benz Clasa S apare în ultimul teaser înaintea prezentării oficiale. Ceea ce ar putea fi cea mai inteligentă limuzină a lumii își va face apariția în mai puțin de 24 de ore.

GALERIE FOTO

Mercedes-Benz va da la o parte cortina care ascunde viitoarea generație Clasa S. W223 va fi dezvăluit mâine, 2 septembrie, într-un eveniment transmis live online, începând cu ora 15:00.

Compania premium publică ultimul teaser înaintea prezentării oficiale și dezvăluie elemente cheie ale unei cabine revoluționare, dar și ale designului nou. Astfel, se poate observa cu precizie semnătura luminoasă a modelului. Apar în imagini și instrumentarul de bord, care va fi montat pe coloana de direcție și nu clasic, în bord. Se poate remarca și display-ul tactil din consola centrală. În premieră la Clasa S, acesta are dispunere tip portret și cu o diagonală de 12,8 de inci.

Ventilațiile dreptunghiulare care le înlocuiesc pe cele rotunde ale generației anterioare, tetierele cu perne gonflabile, îmbrăcate în Alcantara, scaunele care permit înclinarea spătarului, dar și cheia limuzinei apar în teaser-ul cu o durată de 22 de secunde.

“Clasa S echivalează cu fascinația”, este mesajul care însoțește clipul.

De ce poate fi Mercedes-Benz Clasa S cea mai inteligentă limuzină a lumii?

Mercedes-Benz Clasa S va fi un model revoluționar. Limuzina care va fi dezvăluită pe 2 septembrie este primul model din istorie echipat cu airbag-uri frontale pentru pasagerii aflați în spate.

Aceștia vor putea regla, prin intermediul propriei console, ceea ce redă sistemul MBUX (Mercedes-Benz User Experience) pe ecranul tactil din față.

Head-up display-ul modelului oferă realitate augmentată.

Ocupanții vor putea controla aerul condiționat, funcția de masaj sau închiderea și deschiderea acoperișului panoramic prin comenzi vocale.

Viitorul Clasa S va fi primul model de serie care va primi funcția de rulare semi-autonomă Nivelul 3. Astfel, șoferilor li se va permite să ia mâinile de pe volan și să nu fie atenți la drum în anumite condiții de rulare. Potrivit unor informații neoficiale, aceasta va fi disponibilă începând cu primăvara anului viitor, doar pe piața germană și va putea fi activată doar pe unele sectoare de autostradă.

VIDEO:

https://www.facebook.com/MercedesBenz/videos/361666698536739

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide