Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series, lăsat pe butuci. Hoții i-au furat roțile

Autor: David Andrei 14 oct. 2020 Știri auto

Un Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series a fost lăsat pe butuci. Proprietarul și-a găsit mașina urcată pe cărămizi. Hoții i-au furat cele două roți de puntea spate.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc la Londra. Probabil că este vorba despre hoți cunoscători, pentru că o asemenea mașină rar le-ar putea ieși în cale. Este vorba despre una dintre cele 500 de unități Black Series ale modelului CLK 63 AMG. Cele mai multe dintre acestea, mai precis 349, au luat drumul Statelor Unite.

Mașina vopsită în argintiu era parcată pe o stradă din Londra. Tentația a fost prea mare pentru hoți. Aceștia par să fi folosit un cric ca să ridice mașina cu două uși. Au scos roțile rapid, fără să atragă atenția, ca mecanicii de la Formula 1, atunci când monoposturile intră la boxe. Spre deosebire de ei însă, nu au pus altele la loc. Ci au lăsat AMG-ul sprijinit pe niște cărămizi.

Au încercat, probabil, să fure și roțile din față. Dar mașina pare să fi alunecat de pe cric. S-au temut probabil să nu atragă atenția, așa că s-au îndepărtat cu doar două din setul de patru roti.

Sperăm că proprietarul de Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series are o asigurare care să-i acopere costul jantelor de 19 inci și al anvelopelor furate (standard Pirelli P-Zero Corsa), dar și alte daune produse de hoții amatori. Cât despre roțile furate, acestea vor ajunge, cel mai probabil, pe site-urile de profil. Proprietarul ar putea încerca să le răscumpere de acolo.

Despre Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series

Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series C209 a fost produs în perioada 2007-2009. Mașina ultra-rară avea motor V8 aspirat de 6,2 litri, care dezvolta 507 cai putere și un cuplu de 630 Nm. Motorul era cuplat la o transmisie automată Speedshift 7G-Tronic, care expedia resursele către puntea spate. Modelul era echipat cu diferențial pentru alunecare limitată. Viteza sa maximă este de 299 km/h. atunci când, evident, are roti.

Pentru a reduce greutatea modelului, bancheta spate a fost eliminată.

Astăzi, astfel de mașini pot fi achiziționate cu sume cuprinse între 80.000 și 150.000 de euro, în funcție de vârstă, rulaj și stare.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide