Mercedes-Benz eVito: cea mai mare flotă de utilitare electrice din Sud-Estul Europei

Autor: Mihai Morcovescu 17 dec. 2021 Știri auto

Mercedes-Benz Vans România a livrat, prin Casa Auto Iași, cea mai mare flotă de vehicule utilitare electrice din Europa de Sud-Est. Este vorba despre 32 de modele eVito Furgon, care vor merge către o cunoscută companie de logistică și curierat.  livrată în cursul anului 2021.

Mercedes-Benz – GLS, un parteneriat sustenabil

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Autovehiculele comerciale ușoare eVito Furgon vor fi utilizate pentru servicii de curierat pe întreg teritoriul României. Acesta reprezintă începutul procesului de diminuare a emisiiilor de CO2 în parcul auto al GLS România și validarea soluției pentru un viitor complet electric.

„Cu autovehicule 100% electrice suntem capabili să păstrăm aceeași promisiune de a livra calitate ridicată, dar fără emisii de CO2. Putem reduce astfel impactul livrării coletelor asupra mediului, dar și să minimizăm amprenta de CO2 și să construim un viitor mai sustenabil. Alegerea unor parteneri care ne împărtășesc obiectivele de sustenabilitate ne onorează, iar împreună cu Casa Auto Iași și Mercedes-Benz Vans România, reușim să folosim activ la livrări autovehiculele eVito”, a declarat Mihai Szabo, reprezentant GLS România.

Obiectivul strategic declarat de compania de curierat rapid este acela ca, până în anul 2025, 40% din flota auto să fie electrică.

Casa Auto Iași mediază prima colaborare între Mercedes-Benz Vans România și GLS România. Astfel, este girată o inițiativă sustenabilă în domeniul curieratului într-un mod care să protejeze atât oamenii, cât și mediul înconjurător pentru multe generații de acum încolo.

Sursa: Mercedes-Benz Vans România

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide