Mercedes-Benz prezintă noua ediție limitată G-Class Edition 550

Autor: Mihai Morcovescu 05 mart. 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile Mercedes-Benz anunță lansarea unei noi ediții limitate pentru popularul SUV G-Class. Denumită Edition 550, această versiune va fi produsă în numai 200 de exemplare și va fi disponibilă exclusiv pe piața nord-americană.

Mercedes-Benz G-Class 550 Edition primește motor V8 de 422 CP

Ediția specială G-Class 550 este oferită în trei nuanțe, incluse în programul de personalizare Manufaktur. Este vorba despre Roșu Jupiter, Gri Arabian și Alb Moonlight, aceasta din urmă fiind adăugată recent în ofertă.

Aceste culori vin în contrast cu elementele finisate în negru lucios, și anume barele de protecție față ți spate, grila frontală și roți. De asemenea, modelul prezintă o baghetă mediană și un suport pentru roata de rezervă, care sunt vopsite în aceeași culoare. De asemenea, la exterior ediția G-Class 550 prezintă o emblemă neagră, pe care este inscripționat numărul modelului de la 1 la 200.

Mutându-ne la interior găsim tapițerie din piele Nappa în două nuanțe, a cărei cusătură este în formă de diamant. Scaunele față multicontur active sunt prevăzute cu camere de aer reglabile separat, care se pot seta prin intermediul sistemului Multimedia. De asemenea, clienții vor primi o serie de ornamente din fibră de carbon.

Oficialii Mercedes-Benz nu au dezvăluit toate detaliile despre G-Class 550 Edition. Se știe că dispune de un motor V8 twin-turbo de 4,0 litri, care produce 422 CP și 610 Nm de cuplu. Acesta ar trebui să fie cuplat la o transmisie automată cu nouă rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală.

În aceste condiții, mașina poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5,6 secunde. De asemenea, G-Class 550 Edition este capabil să remorcheze până la 3.175 kg.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide