Mercedes-Benz prezintă primele imagini cu GLA și GLB facelift

Autor: Adrian Somai 14 mart. 2023 Știri auto

Odată cu prezentarea noii generații GLC Coupe, Mercedes-Benz publică și primele fotografii cu versiunile îmbunătățite ale modelelor GLA și GLB. Ambele modele urmează să fie prezentate oficial în a doua parte a acestei săptămâni, în data de 16 martie.

Nu avem parte doar de niște versiuni actualizate ale celor două modele, ci despre niște modele facelift în toată regula. Constructorul german a pregătit, așadar, câteva surprize importante pentru fanii celor două SUV-uri de dimensiuni mai mici. Din păcate, imaginile publicate acum de către cei de la Mercedes-Benz nu ne lasă să vedem prea multe detalii, însă mai avem foarte puțin până la prezentarea oficială de joi.

Prin intermediul fotografiilor postate de constructorul german, putem observa în primul rând că cele două modele au primit o nouă semnătură luminoasă. Apoi, voci apropiate producătorului susțin că ambele modele au pregătit mai multe schimbări de ordin estetic, potrivit Carscoops. De asemenea, se pare că noile modele vor beneficia și de o nouă versiune a sistemului multimedia MBUX. Nu în ultimul rând, se pare că ambele modele vor renunța la touchpad, ceea ce va face cel mai probabil mai facilă utilizarea sistemului multimedia.

O motorizare nouă nu este exclusă pentru noile GLA și GLB

Din punct de vedere tehnic, facelift-urile celor două modele nu vor veni cu surprize considerabile. Cel mai probabil, ambele modele vor avea parte de aceleași versiuni de motorizare pe care le cunoaștem deja. Totuși, nu este exclus ca cele două modele să primească și o motorizare nouă!

În ceea ce privește modelul GLB facelift, cel mai probabil, acesta va fi disponibil în continuare atât într-o versiune cu două rânduri de scaune, cât și într-o versiune mai mare, cu trei rânduri de scaune. Mai multe detalii vom afla însă în a doua parte a acestei săptămâni, atunci când modelele facelift vor fi dezvăluite în fața publicului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide