Mercedes-Benz publică prima imagine cu noul GLS facelift

Autor: Adrian Somai 03 apr. 2023 Știri auto

Lansat în urmă cu patru ani, Mercedes-Benz GLS se pregătește să primească o actualizare bine meritată. Constructorul german a pregătit, așadar, o serie întreagă de modificări pentru vârful său de gamă, noul model facelift urmând să fie prezentat oficial în cursul zilei de mâine. Până atunci însă, oficialii germani au publicat o primă imagine ce îl are în prim plan pe noul GLS facelift!

Pentru moment trebuie să recunoaștem că nu avem foarte multe informații despre viitorul GLS, cei din conducerea constructorului german nedorindu-și până acum să dezvăluie prea multe. Potrivit Motor 1, ne-au fost promise mai multe modificări la capitolul estetic, câteva îmbunătățiri din punct de vedere al tehnologiei și niște niveluri de echipare mai atractive.

Așa cum spuneam și în rândurile anterioare, avem parte acum de o primă fotografie în care îl putem vedea pe noul GLS facelift. Chiar dacă nu dezvăluie foarte multe detalii, teaser-ul foto publicat de cei de la Mercedes-Benz ne lasă să înțelegem că am putea să ne așteptăm la o grilă frontală de dimensiuni ceva mai generoase, la niște jante noi și la blocuri optice față cu o schemă LED redesenată.

Îmbunătățiri la interior și echipări mai bogate

Surprizele continuă la nivelul habitaclului, acolo unde GLS facelift ar urma să primească o tapițerie nouă și un volan schimbat. Totodată, noul model va fi echipat cu a doua generație a sistemului multimedia MBUX, cu diagonală de 12.3 inci. Bineînțeles, conectivitatea Apple Car Play, respectiv Android Auto, va fi disponibilă.

Rămâne de văzut care sunt surprizele pregătite la nivel tehnic. Dacă luăm în calcul GLE 450 facelift, ne-am putea gândi la un plus de 13 cai putere pentru această versiune, ceea ce ar însemna un total de 380 CP. Și versiunea plug-in hybrid ar putea primi însă îmbunătățiri, zvonurile indicând un motor de 2.0 litri mai puternic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter - Mercedes-Benz


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide