Un Mercedes cu numere de Bulgaria încearcă să oprească șoferi în trafic. Ce au pățit cei care au oprit – FOTO

Autor: ProMotor 25 ian. 2021 Știri auto

În 2021 am putea bănui că șarlatanii s-au mai ”rafinat”, însă aflăm că în Botoșani încă mai funcționează metoda ”Ghiulul”.

Pentru a obține bani cât mai ușor, doi indivizi aflați într-o mașină cu numere străine opreau șoferii în trafic cerând ajutor pe motiv că au rămas fără carburant. Aceștia solicitau bani pentru carburant, încercând să dea la schimb bijuterii „din aur”. Mai mulți șoferi au avut de-a face cu ei, iar unii i-au fotografiat și i-au pus pe rețelele de socializare.

„Ieri (23 ianuarie n.r.) după amiază pe la 15.30 erau pe ruta Vorniceni – Săveni și ziceau că nu au motorină și încercau să ne vândă un ghiul pentru 100 lei!”, comentează un utilizator al rețelei de socializare Facebook, scrie Botosaninews.ro.

„Acești indivizi cu Mercedes cu numere de Bulgaria încearcă să oprească lumea în trafic pentru a vă jefui, astăzi (24 ianuarie n.r.) pe ruta Lunca-Sulita”, mai scrie un botoșănean care a trecut prin acea zonă.

„Era pe margine de drum… la Santa Mare.. și zicea ca nu are motorină și să-l ajut… făcea el pe nebunul… dar mi-am dat seama că e ceva vrăjeală și am plecat, iar când l-am văzut acum în poză mi-am dat seama că era același lucru”, mai comentează cineva.

În decursul anilor mai mulți români au reclamat o escrocherie întâlnită în trafic

Metoda ”Ghiulul”. Cei care au fost păcăliți spun că au întâlnit un bărbat oprit pe dreapta care face semn șoferilor aflați în trafic să oprească, pentru a le cere bani de carburant, pentru că a rămas în pană de combustibil și are o problemă urgentă de rezolvat.

În schimb, și motivând că nu are bani la el, acesta le oferă un ghiul de aur, care este de fapt de tablă. În schimbul inelului, bărbatul misterios, un escroc, le cere diverse sume de bani. Pentru cei care acceptă ar putea fi un chilipir, dacă ghiulul chiar ar fi de aur.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide