Mercedes dezvăluie o ultimă imagine teaser cu viitorul EQE SUV

Autor: Adrian Somai 14 oct. 2022 Știri auto

Ne mai despart doar trei zile de lansarea noului SUV electric Mercedes-Benz EQE, constructorul german pregătindu-se de evenimentul de lansare ce urmează să fie organizat la sfârșitul acestei săptămâni la Paris. Nu sunt deloc puțini cei care așteaptă cu mare nerăbdare această lansare, însă germanii vor să stârnească și mai mult interesul în jurul modelului prin dezvăluirea unei noi imagini teaser.

Până la această oră ne-au fost prezentate mai multe imagini teaser cu interiorul SUV-ului, însă acum a venit vremea să ne facem o idee și în legătură cu exteriorul noului model. Sau cel puțin cu liniile generale de design ale noului EQE SUV, linii despre care trebuie să recunoaștem că nu surprind într-o măsură foarte mare. Și asta dintr-un motiv cât se poate de simplu, noul EQE SUV păstrând liniile generale de design pe care le-am mai văzut și la celelalte modele din gama EQ.

Versiune de top cu aproape 690 de cai sub capotă

Din punct de vedere al poziționării în gamă, noul EQE SUV va fi plasat direct sub fratele său mai mare, EQS SUV. La nivel tehnic, acest nou model va împrumuta unitățile de motorizare electrice de la EQE Sedan. Bineînțeles, spațiul de la interior va fi mai generos, iar confortul va fi unul sporit atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Cel mai puternic agregat va livra o putere de 687 de cai, însă pentru cei mai puțin pretențioși la acest capitol va exista și o versiune cu mai puțini cai putere. Mai exact, vorbim despre un propulsor care va fi capabil să dezvolte 476 de cai putere.

Noul Mercedes-Benz EQE SUV promite să fie un model destul de interesant, însă mai multe detalii vom afla la sfârșitul săptămânii, atunci când constructorul german va dezvălui toate informațiile oficiale în fața publicului de la Paris.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide