Mercedes lovit din spate de un tractor. Cine este de vină în acest caz?

Autor: Promotor 20 dec. 2020 Știri auto

Un Mercedes-Benz a fost lovit din spate de un tractor. Cine este de vină în acest caz? Nu, lucrurile nu sunt atât de simple cum par.

GALERIE FOTO

În mod normal, cel care a lovit din spate este vinovat, iar cel lovit își va repara mașina pe asigurarea celui care l-a tamponat. Dar apar și cazuri speciale în care cel lovit este vinovat.

Un șofer de Mercedes-Benz s-a enervat că a fost nevoit să parcurgă câțiva kilometri în spatele unui tractor care se deplasa prea încet pe o șosea din Polonia. Când, în sfârșit, a reușit să treacă, șoferul de Mercedes nu s-a sfiit să-i arate celui aflat la volanul utilajului că este foarte iritat. Acesta a frânat în fața celui care tocmai îl depășise.

Șoferul de tractor a călcat și el frâna pentru a evita o coliziune și a încercat apoi să-l ocolească. Dar cel cu Mercedes a accelerat din nou și a continuat deplasarea pe mijlocul drumului, de-a lungul marcajului care desparte cele două sensuri de circulație. A făcut astfel depășirea sa imposibilă. Manevrele bruște l-au luat prin surprindere, la un moment dat, pe conducătorul auto aflat la volanul tractorului. Astfel, acesta n-a mai putut să oprească la timp și l-a lovit din spate fără să vrea. Break-ul Mercedes s-a ales cu ușa portbagajului serios avariată și cu luneta spartă.

Tamponarea dintre Mercedes și tractor a fost filmată

Întregul incident a fost filmat cu ajutorul camerei aflate la bordul tractorului. “Bravo, am totul înregistrat pe cameră!”, i-a spus cel care nu reușise să evite impactul. “Și eu la fel!”, i-a răspuns șoferul de Mercedes.

Astfel, imaginile le vor face misiunea ușoară polițiștilor și companiilor de asigurare, care vor înțelege exact cum s-a petrecut incidentul. Oamenii legii vor constata că șoferul de tractor a încercat inutil să evite o tamponare și că șoferul autoturismului a căutat cu orice preț să-l enerveze.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide