Mercedes publică prima imagine oficială cu viitorul AMG GT

Autor: Adrian Somai 28 iun. 2023 Știri auto
Mercedes publică prima imagine oficială cu viitorul AMG GT

Mercedes a prezentat la mijlocul acestei săptămâni prima fotografie oficială cu viitorul AMG GT, modelul de generație nouă urmând să fie dezvăluit luna viitoare. Nu va fi însă o prezentare oficială în fața publicului larg, ci doar un eveniment special organizat pentru un grup restrâns de oameni.

Anul acesta se împlinesc nouă ani de existență a lui Mercedes-AMG GT, semn clar că modelul are nevoie să primească o nouă generație. Până la prezentare acesteia, producătorul german ne oferă o primă fotografie teaser cu viitorul model de performanță. Sigur, nu avem norocul să putem observa prea multe detalii, prototipul fiind ascuns complet sub o husă.

Germanii transmit cu această ocazie că în luna iulie vor organiza un eveniment restrâns, în cadrul căruia va fi prezentat noul model AMG GT. Potrivit Motor1, evenimentul va fi organizat la Affalterbach, acolo unde își are sediul divizia de performanță a constructorului german, în perioada 10 – 13 iulie. Rămâne de văzut când va fi organizată și prezentarea oficială în fața publicului larg a noului model, până la această oră nefiind avansată nicio dată în acest sens.

Cine va avea șansa de a vedea în premieră noul AMG GT

Nu știe nimeni cine vor fi norocoșii care vor participa la acest eveniment de la mijlocul lunii iulie, însă constructorul german ne-a oferit câteva detalii. Astfel, taxa de participare costă 450 de euro, în acest tarif fiind inclus și un tur ghidat al uzinei în cadrul căreia sunt asamblate modelele de performanță ale celor de la Mercedes-AMG. 

De asemenea, cei ce vor avea șansa de a participa la acest eveniment se vor putea urca și la volanul unor modele importante din gama constructorului german, precum sunt SL63, C 63 E Performance și EQE 53. La eveniment vor putea participa exclusiv persoanele care sunt membre în cadrul AMG Private Lounge Community. De asemenea, aceste persoane trebuie să aibă cel puțin 21 de ani și permis de conducere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide