Ce mesaje bizare a primit o femeie care are fostul numărul de telefon al lui Elon Musk?

Autor: David Andrei acum o lună Știri

O femeie care folosește fostul număr de telefon al lui Elon Musk primește zilnic apeluri și mesaje de la persoane care îl caută pe șeful de la Tesla. Cele mai multe sunt foarte ciudate.

GALERIE FOTO

O tânără din California este bombardată de persoane care vor să vorbească cu nimeni altul decât Elon Musk, cel care a folosit același număr de telefon în urmă cu mulți ani. Lindsay Tucker este consultant în domeniul cosmetic, dar este contactată de oameni care întreabă de mașini și rachete. Sunt întrebări la care șeful de la Tesla și de la SpaceX ar putea furniza răspunsul. Dar Musk nu mai are acel număr de telefon de cel puțin 10 ani de zile.

Astfel, tânăra în vârstă de 25 de ani a fost apelată de o femeie care ar fi dorit să lucreze ca voluntar la SpaceX. Pe Whatsapp i-a scris și un bărbat care construiește proteze bionice. Un om de afaceri din Africa de Sud a anunțat-o că vrea să cumpere 1.000 de camioane electrice. Lindsay a fost sunată de și de către autorități. Fiscul i-a cerut lămuriri în ceea ce privește probleme referitoare la taxe. Ea le-a spus tuturor că nici nu-l cunoaște pe Elon Musk.

Elon Musk a aflat ce se întâmplă cu fostul său număr de telefon

Mai mult, un fost director de creație al companiei Walt Disney, care a lucrat la celebrele serii Toy Story și Frozen, John Lasseter, a dorit să-l anunțe pe Elon Musk că este foarte încântat de noua sa Tesla.

Se pare că numărul de telefon a ajuns în mediul online atunci când Elon Musk a scos la vânzare un apartament aflat în Palo Alto, California. Era numărul de contact pentru persoanele care erau interesate de proprietate. Lindsay a devenit și ea celebră în mediul online după ce a fost bombardată de persoane care și-ar fi dorit să vorbească nu cu ea, ci cu Musk. Șeful Tesla a aflat și a răspuns pe Twitter. “Wow. Acel număr este atât de vechi. Sunt surprins că încă mai există!”Comentarii
Inchide