Mesajul surprinzător de pe tricoul şoferului de autocar prins în stare de ebrietate pe A2 | VIDEO

Autor: Mediafax 19 iul. 2016 Știri auto
Mesajul surprinzător de pe tricoul şoferului de autocar prins în stare de ebrietate pe A2 | VIDEO

 


Un şofer de autocar a fost depistat, duminică noaptea, pe A2, conducând în stare de ebrietate, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal, anunţă Poliţia Română, citată de Mediafax.

„La data de 18 iulie a.c., la ora 00.40, mai mulţi şoferi au semnalat, prin apelul unic de urgenţă 112, că un autocar marca Mercedes se deplasează haotic pe calea unidirecţională Constanţa – Bucureşti a Autostrăzii A2. Conducătorul auto, în vârstă de 61 de ani, din Bucureşti, a fost oprit de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, la km 144, şi a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunţă Poliţia Română într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, bărbatul efectua curse de transport public de persoane, pe ruta Constanţa – Buzău – Bucureşti. La momentul depistării în trafic, în autocar nu erau pasageri.

Pe numele şoferului s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Culmea acestui incident este mesajul scris pe tricoul şoferului prins beat: ”… Respectăm viaţa”. 

Reacţia şoferului o puteţi vedea în ştirea celor de la Digi24.ro


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide