Metoda „Accidentul”, aplicată în plină pandemie. Suspectul a fost prins în flagrant

Metoda „Accidentul”, aplicată în plină pandemie. Suspectul a fost prins în flagrant

Autor: ProMotor acum 6 luni Știri

La jumătatea lunii aprilie, polițiștii Secției 5 din Constanța au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 56 de ani, cu privire la faptul că mama sa, de 77 de ani ar fi fost victima unei infracțiuni de înșelăciune.

Din cercetări a reieșit faptul că bătrâna a fost apelată pe telefonul fix de către un bărbat care s-a recomandat a fi fiul său și care i-a comunicat faptul că este internat în spital în urma unui accident rutier, că se află în stare gravă și că trebuie toți banii pe care îi are în casă.

Victima i-a transmis bărbatului că o va chema pe fiica sa să o ajute. Ulterior, femeia de 56 de ani a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de poliție, care a surprins în flagrant delict un bărbat, de 30 de ani, în timp ce primea un plic cu suma de 2.000 de lei de la persoana vătămată, precizează IPJ Constanța.

Acesta a fost imobilizat și încătușat, fiind condus la sediu pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând a fi luate măsurile legale care se impun, precizează ziuaconstanta.ro.


Sursa foto: ProMotor


Comentarii
Inchide