Michelin România oprește producţia de anve­lope la fabrica din Floreşti

Michelin România oprește producţia de anve­lope la fabrica din Floreşti

Autor: ProMotor acum 2 luni Știri

Michelin România va opri în perioada următoare producţia de anve­lope la fabrica Victoria din Floreşti, judeţul Prahova. Astfel, compania se aliniază deci­ziilor luate de majoritatea producătorilor auto din Europa.

La nivel european constructorii auto au oprit producţia de maşini, iar ma­joritatea producătorilor de compo­nente au oprit producţia în contextul extinderii epidemiei de coronavirus.

Grupul francez Michelin produce zilnic circa 13.000 de anvelope în fabrica de la Floreşti (judeţul Prahova).

„În această perioadă complicată, con­textul este unul dificil pentru uzina Victoria: anticipăm o scădere importantă a comen­zilor, ceea ce impune ajustarea producţiei in consecinţă. Uzina Victoria îşi va opri acti­vitatea progresiv. În perioada 24-29 mar­tie, majoritatea sectoarelor vor fi oprite, cu excepţia anumitor activităţi critice sau cu foc continuu, care vor avea un program specific. Urmăm toate proto­coalele interne pentru a asigura închiderea progresivă şi pentru a ne proteja angajaţii. În funcţie de evoluţia situaţiei se poate prelungi perioada de închidere“, au spus oficialii de la Michelin România pentru Ziarul Financiar.


Sursa foto: Michelin


Comentarii
Inchide