MINI Cooper Seaside Edition: ediție specială la 30 de ani de la lansarea primului MINI decapotabil

Autor: Adrian Somai acum o lună Știri auto

Cu ocazia aniversării a trei decenii de la lansarea primului model MINI decapotabll, constructorul lansează la mijlocul acestei săptămâni o ediție specială pentru versiunea decapotabilă a lui MINI Cooper. Este vorba despre Seaside Edition, versiune specială ce va fi disponibilă pentru modelele Cooper și Cooper S.

Suntem în plină iarnă, așa că decizia celor de la MINI de a lansa o ediție specială dedicată unui model decapotabil ar putea ridica unele sprâncene. Însă este o ocazie tocmai bună pentru a uita un pic de gradele în minus din termometre. Astfel, ne putem duce deja cu gândul la vară, nu-i așa?!

MINI lansează cu câteva zile înainte de Crăciun ediția specială Seaside Edition, dedicată versiunii decapotabile a modelului MINI Cooper. Potrivit Carscoops, odată cu această ediție specială, britanicii ne propun două nuanțe de culoare exclusive – Carribean Aqua și White Nanuq. 

Observăm la nivel exterior niște dungi de culoare albă care se preling pe părțile laterale ale mașinii, un semn clar care ne va ajuta să distingem rapid modelele ediție specială. Totodată, britanicii au mai amplasat în anumite zone și niste inscripții speciale “Seaside”. În plus, modelul este echipat cu un set de jante cu dimensiuni de 18 inci, care au un design care imită valurile marii.

Livrările vor debuta în primăvara anului viitor

Inscripția specială “Seaside” nu lipsește nici de la interior, aceasta putând fi remarcată și la nivelul bordului și pe partea interioară a volanului. Tot la interior mai putem observa și o emblemă cu cifra 30, care aduce aminte de cele trei decenii scurse de la lansarea primului model decapotabil.

Continuăm cu habitaclul, acolo unde mai remarcăm inscripția “Seaside: la nivelul pragurilor interioare. De asemenea, covorașele și bordul ne sunt prezentate cu un decor special. Dar asta nu este tot, britanicii gandindu-se chiar și la o carcasă specială sub forma unor valuri pentru cheia mașinii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: MINI


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide