Mini lansează trei ediții speciale, care vor fi disponibile inclusiv în România

Autor: Mihai Morcovescu 10 feb. 2022 Știri auto

Producătorul auto britanic Mini va lansa în primăvară  trei noi ediții speciale pentru modelele din portofoliul său. Acestea se numesc Resolute Edition, Untold Edition și Untamed Edition.

Ediția Resolute va fi disponibilă pentru versiunile hatchback și cabrio. Ediția Untold va putea fi comandată pe modelul Clubman, iar Untamed pentru Countryman. Toate cele trei ediții vor putea fi comandate și pe piața din România începând cu luna martie.

Ediția specială Mini Resolute

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Așadar, ediția Resolute va fi oferită pe modelele Mini Cooper și Cooper S în trei și cinci uși, Cooper SE, Cooper Cabrio și Cooper S Cabrio. Pachetul exterior include nuanța Green Rebel, care anterior putea fi comandată doar pentru varianta JCW (John Cooper Works).

Aceasta vine în contrast cu plafonul și cu carcasele oglinzilor laterale, care sunt finisate în culoarea White Pepper (pentru Mini Cabrio cu acoperiș textil). În cazul modelelor Cooper S și Cooper SE, vor fi disponibile accente Resloute Bronze.

Cumpărătorii vor avea de ales între jante de 17 inch „Tentacle Spoke Black” și cele de 18 inch „Pulse Spoke Black. Modelul electric Cooper SE primește un set de jante exclusive „Electric Collection Spoke” cu diametru de 17 inch.

La interior, pasagerii primesc volan sport îmbrăcat în piele Nappa și scaune sport cu tapițerie textilă sau din piele Black Pearl sau Light Checkered. Opțional este oferit pachetul Mini Yours Leather Lounge în Carbon Black cu o inserție Union Jack perforată pe tetiere.

Ediția specială Mini Untold

 

Această ediție specială poate fi comandată împreună cu modelul Clubman Cooper, Cooper S, Cooper D, Cooper SD și JCW. Vizual se distinge prin culoarea exterioară Sage Green, care vine în combinație cu o nuanță de verde închis pentru protecțiile din plastic.

Pachetul exterior mai conține un set de jante de 18 inch „Untold Spoke”, o grafică exclusivă și o serie de detalii finisate în nuanța Black Piano. Luminile de semnalizare de pe aripi sunt realizate printr-un proces de imprimare 3D..

Pentru habitaclu, volanul sport este îmbrăcat în piele Nappa, iar scaunele sport sunt oferite cu tapițerie din piele Green Sage sau Black Carbon. Opțional, pot fi comandate plafon și capace pentru oglinzile exterioare finisate în Black Carbon. Mânerele, terminațiile pentru sistemul de evacuare și siglele Mini au un finisaj Piano Black.

De asemenea, modelele speciale Untold mai primesc benzi iluminate în aceeași culoare Green Sage și ornamente finisate în Refined Brash pentru prizele de aer.

Ediția specială Mini Untamed

Ediția specială Untamed este creată pentru SUV-ul compact Countryman. Mai precis, pentru toate versiunile: Cooper, Cooper D, Cooper S, Cooper SD și Cooper SE ALL4.

Exteriorul este vopsit în nuanța metalizată Momentum Grey, inclusiv ornamentul ALL4. În schimb, benzi ornamentale în finisajul Frozen Bluestone în partea inferioară a ușilor. Jantele Untamed sunt de 18 inch.

Acoperișul, capacele oglinzilor, șinele de plafon și carcasele blocurilor optice sunt vopsite în negru. Opțional este oferită nuanța Piano Black pentru exterior . În cele din urmă, jantele aventuroase de aliaj Untamed de 18 inchi au suprafețe lustruite.

Totodată, luminile de semnalizare laterale și pragurile au un model grafic inspirat dintr-un peisaj de munte și sunt inscripționate cu „Untamed”. La interior predomină culorile albastru și verde.

În habitaclu clienții mai primesc volan și scaune sport cu tapițerie Mini Yours Leather Lounge și ornamente iluminate în nuanța Albastru Frozen metalizată și Bluestone Frozen. Acestea din urmă sunt imprimate cu același peisaj montan. Din pachet nu lipsesc emblemele speciale Untamed. Ediția Countryman Untamed este disponibilă standard cu pachetul Light, pachetul Mini Excitement și Mini Driving Modes.

Preâurile pentru cele trei ediții pornesc de la aproximativ 26.120 de euro (Resolute), 33.700 de euro (Untold) și 35.300 de euro (Untamed). Toate cele trei ediții vor fi disponibile începând cu luna martie pe piețele din Europa, inclusiv în România, .

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mini


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide