MINI prezintă noul MINI Aceman la Auto China 2024

Autor: ProMotor 25 apr. 2024 Știri auto

În perioada 25 aprilie – 4 mai, MINI va prezenta noua generaţie a noii familii MINI la Centrul Internaţional de Expoziţii China din Beijing.

Ca parte a salonului auto, MINI sărbătoreşte premiera mondială a primului MINI Aceman. Modelul ocupă poziţia dintre MINI Cooper şi MINI Countryman.

Împreună cu MINI Cooper electric în ambele niveluri de putere „E” şi „SE” şi MINI John Cooper Works Countryman ALL4 cu tracţiune integrală inteligentă, MINI prezintă gama noului său portofoliu de produse la Auto China 2024.

Cu propulsie electrică, MINI Cooper este disponibil ca versiune Cooper E, dar şi cu performanţe şi autonomie mai mari sub forma Cooper SE. Împreună cu grila frontală octogonală, farurile rotunde definesc imaginea distinctivă a automobilului electric. Ca şi în cazul întregii familii de modele noi, patru linii de echipare a automobilului (Essential, Classic, Favoured, JCW Trim) sunt disponibile pentru MINI Cooper.

La Auto China 2024, MINI prezintă Cooper E în echipare Favored

Detaliile exterioare ale variantei de echipare sunt prezentate în Sunny Side Yellow, cu plafon contrastant şi capace ale oglinzilor în alb. MINI Cooper E are o putere de 135 kW/184 CP. Bateria oferă o autonomie de 305 de kilometri în ciclul de testare WLTP, la o capacitate de 40,7 kWh. 28 de minute de încărcare la 75 kW sunt suficiente pentru a încărca bateria MINI Cooper E de la 10 la 80%.

MINI Cooper SE are o putere de 160 kW/218 CP, iar bateria de înaltă tensiune, cu o capacitate de 54,2 kWh, furnizează o autonomie de până la 402 de kilometri în ciclul de testare WLTP.

Ecranul OLED rotund, bara caracteristică cu comutatoare şi volanul reproiectat caracterizează aspectul minimalist al cockpitului.

La standul său din Beijing, MINI prezintă şi Cooper SE în echipare John Cooper Works

Acoperişul roşu vine în contrast cu culoarea exterioară Legend Grey. Caracteristicile exclusive de design, cum ar fi difuzoarele distinctive în zonele din faţă şi din spate, grila radiatorului şi sigla JCW în negru lucios subliniază caracterul sportiv al echipării. În interior, scaunele sport JCW cu țesături multicolore şi piele sintetică neagră cu cusături roşii reflectă schema de culori a bordului şi a panourilor uşilor.

Tot la Beijing: cel mai mare MINI

Cu tracţiune integrală ALL4 standard şi motor de înaltă performanţă, ce dezvoltă 221 kW/300 CP, MINI John Cooper Works Countryman ALL4 sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 5,4 secunde.

Tipice JCW, detalii Chili Red contrastant pe capacele oglinzilor, acoperiş şi încrustaţiile de pe prizele de aer, împreună cu nuanţa strălucitoare Midnight Black, accentuează sportivitatea modelului. Interiorul modelului MINI versatil oferă mult spaţiu. Aceasta înseamnă că până şi obiectele voluminoase pot fi transportate în portbagajul cu un volum de până la 1.450 de litri atunci când bancheta este rabatată.

Modurile MINI Experience sunt disponibile pentru experienţe de condus deosebit de captivante. Pe lângă elementele grafice specifice de pe ecranul OLED, fanii MINI pot experimenta întregul interior într-un mod nou prin grafice speciale de iluminare în diferite culori şi modele.

Sursă: press.bmwgroup.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: MINI



Comentarii
Inchide