Noul Mercedes-Benz Clasa S a scăpat pe internet. GALERIE FOTO cu rivalul lui BMW Seria 7

Autor: Elena Luchian 12 mai 2020 Știri auto

Noul Mercedes-Benz Clasa S a scăpat pe internet. Rival pentru BMW Seria 7 și Audi A8, modelul va ajunge în showroom în această toamnă.

GALERIE FOTO

Au ajuns pe internet primele imagini cu limuzina de top Mercedes-Benz Clasa S W223, cu modificări optice și tehnologice radicale. În fotografii, se pot observa farurile înguste și alungite, cu o semnătură luminoasă nouă, flancând o grilă de dimensiuni mai mari comparativ cu cea a generației actuale a sedanului premium german.

Și stopurile sunt noi, similare cu cele pe care le știm deja de la Clasa A Sedan și de la coupe-ul cu patru uși CLS. Acestea sunt unite de o bară cromată. Tot cromate sunt și cele două evacuări false. Nu există fotografii în care mașina să apară din profil, dar sunt șanse mari ca mașina să crească în toate direcțiile, ceea ce se va traduce prin spațiu interior mai generos.

Cum va arăta noul Mercedes-Benz Clasa S la interior?

Cea de-a șaptea generație Clasa S va primi un nou sistem multimedia, redat pe un ecran nou, uriaș, tip tabletă, care va avea, cel mai probabil, o diagonală de aproximativ 20 de inci. Mercedes va renunța la ecranele duale sub același capac de sticlă, soluție lansată odată cu Mercedes-Benz Clasa E, în 2017.

Și Clasa S urmează tendința dispariției butoanelor fizice. Rolul lor va fi preluat de noul display tactil, care va controla funcțiile sistemului MBUX. Pare bizară în fotografiile ajunse pe internet poziția instrumentarului de bord, montat pe coloana de direcție.

Citește și: 

Un volan nou, ventilații dreptunghiulare noi, cu cele poziționate la extreme având o formă alungită, completează cabina care va primi, ca și până acum, materiale exclusiviste.

Modelul fotografiat este echipat cu două ecrane tactile amplasate pe tetierele scaunelor din față, prin intermediul cărora pasagerii aflați pe banchetă pot controla, la rândul lor, sistemul multimedia.

Când va fi gata noul Mercedes-Benz Clasa S?

Mașina, care va avea la bază platforma MRA II, va fi dezvăluită, cel mai probabil, în această vară. Se pare că Mercedes plănuia ca evenimentul să aibă loc la Salonul Auto de la Shanghai, dar pandemia de coronavirus a dus la anularea tuturor evenimentelor de acest tip.

GALERIE FOTO

Un lucru este cert însă. Limuzina va ajunge în showroom-uri în această toamnă, pentru a rivaliza cu BMW Seria 7 și Audi A8.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide