”Misterul” semafoarelor pe galben intermitent din zona Unirii. Nicușor Dan explică

Autor: Marius Vișan 21 oct. 2022 Știri auto
”Misterul” semafoarelor pe galben intermitent din zona Unirii. Nicușor Dan explică

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a explicat că semafoarele din zona Unirii din București funcționează pe culoare galben intermitent din cauza unei lucrări neautorizate din Sectorul 3. Informațiile au fost făcute publice de Nicușor Dar într-o emisiune difuzată la Digi24.ro.

Edilul a precizat că un excavator a tăiat mai multe cabluri, dar că situația se va remedia în câteva zile.

Întrebat, joi seară, la Digi24, de ce sunt așa multe semafoare pe galben intermitent, Nicușor Dan a spus că situația se regăsește în zona Unirii.

„Un singur lucru s-a întâmplat, lucrarea neautorizată de la Piața Unirii, acolo este problema cea mai mare, pe care a făcut-o primarul Sectorului 3 și care a distrus semaforizarea din zona Unirii, pentru care s-au alocat mai mulți oameni pe zona unirii și probabil sunt întârzieri pe mentenanță. În general semaforizarea e bine. Efectiv a tăiat niște cabluri cu o cupă de excavator. Sunt muncitori pe șantier, mai durează câteva zile”, a declarat Nicușor Dan.

Întrebat când va fi montat un semafor pe Splaiul Unirii, mai ales că joi a fost acolo un accident mortal, Nicușor Dan a arătat care sunt cheltuielile primăriei cu marcajele și semaforizarea.

„Pe ceea ce înseamnă marcaje rutiere primăria a plătit zero lei, 2020- zero lei. Noi am reușit anul trecut să punem 7 milioane lei și acum în 2022 ne ducem către 20 milioane lei. Pe ceea ce înseamnă semaforizare, 2020 – 2 milioane lei, 2021- 12 milioane lei, 2022 – 28 milioane lei. Sunt niște probleme care s-au acutizat în timp fiindcă nu au fost făcute investiții și pentru care acționam pe măsura bugetului, mult mai mult decât în anii trecuți”, a declarat Nicușor Dan.

Sursă: G4media.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide