Mitsubishi a dezvăluit noul concept Vision Ralliart

Autor: Mihai Morcovescu 11 ian. 2022 Știri auto

La trei săptămâni după ce au publicat ultimul teaser, niponii de la Mitsubishi au dezvăluit oficial conceptul Vision Ralliart. Prototipul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, care începe pe 14 ianuarie.

Bazat pe actuala generație Outlander, conceptul reprezintă primul proiect modern semnat de divizia de performanță Ralliart.

Mitsubishi Vision Ralliart Concept, un Outlander PHEV mai puternic

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Din punct de vedere estetic, Mitsubishi Vision Ralliart Concept a primit o parte frontală complet redesenată. Se distinge calandrul închis pe care se află sigla Ralliart și luminile de zi cu o nouă semnătură LED.

Pachetul exterior este completat de aripile evazate, jantele de 22 de inch și de noul spoiler spate. Totodată, difuzorul posterior a fost și el revizuit și integrează cinci LED-uri roșii, care au fost montate central ca la monoposturile de Formula 1. Sistemul de frânare a fost și el mult îmbunătățit.

Mitsubishi a ales pentru caroserie o nuanță de negru mat cu tentă albastră. Niponii nu au publicat și fotografii și detalii despre interior, dar este de așteptat o notă sportivă și finisaje în aceeași culoare ca exteriorul

Reprezentanții companiei nu au anunțat specificațiile grupului de propulsie electrificat. Au precizat doar că acest concept oferă mai multă putere decât Outlander motorului, o setare mai sportivă a suspensiilor și o capacitate îmbunătățită a bateriei.

Spre comparație, actualul Mitsubishi Outlander PHEV are o configurație cu două motoare, sistem Super-All Wheel Control (S-AWC) și o baterie de 20 kWh.

Alături de Vision Ralliart Concept, Mitsubishi aduce la Tokyo și noile Outlander Ralliart Style și Eclipse Cross Ralliart Style. Cele două modele de serie sunt echipate cu o serie de accesorii de caroserie vopsite în culorile Ralliart.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mitsubishi


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide