Mitsubishi a publicat un teaser cu un concept Ralliart misterios

Autor: Mihai Morcovescu 20 dec. 2021 Știri auto

Japonezii de la Mitsubishi au publicat o imagine teaser cu viitorul concept Ralliart. Acesta va avea premiera pe 14 ianuarie 2022, la Tokyo.

Producătorul asiatic nu a dezvăluit care model servește drept bază pentru viitorul prototip. Totuși, niponii au precizat că acesta exprimă noua direcție de design pentru modelele ce vor fi dezvoltate sub sigla Ralliart.

Conceptul Mitsubishi ar putea prefigura noul Outlander

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Din fotografia publicată de niponi se poate observa un difuzor de aer supradimensionat, care acoperă cea mai mare parte a barei de protecție spate. Se remarcă luminile LED montate central ca la monoposturile de Formula 1 și logo-ul Ralliart amplasat în partea dreaptă.

Fanii mărcii și-ar dori ca aceasta să fie partea posterioară a viitorului model Lancer Evolution. Din păcate acest lucru nu se va întâmpla. După toate probabilitățile, viitorul model de serie va fi un vehicul înalt.

Deși spoilerul posterior este diferit, nu este exclus ca acest concept să anticipeze viitoarea generație a SUV-ului Outlander. Judecând prin prisma lipsei țevilor de eșapament, prototipul ar putea anunța un model de serie complet electric sau unul hibrid plug-in.

În luna mai a acestui an, Mitsubishi anunțase oficial revenirea brandului Ralliart. În acest moment, doar SUV-ul Pajero Sport poate fi comandat într-o versiune semnată Ralliart, modificările fiind, însă, doar de ordin estetic.

În afara conceptului Ralliart, Mitsubishi va dezvălui la Salonul Auto de la Tokyo și un concept, care anticipează noua generație de modele full electrice. Versiunea de producție a acestuia va combina dimensiunea compactă și manevrabilitatea unui vehicul cu zero emisii și va avea sisteme avansate de asistență pentru șofer și conectivitate. Modelul de producție va fi lansat în luna aprilie 2022.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mitsubishi


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide