Mitsubishi a publicat o ultimă imagine teaser cu viitoarea generație a crossover-ului ASX

Autor: Adrian Somai 19 sept. 2022 Știri auto

Ne apropiem cu pași repezi de debutul noii generații a crossover-ului ASX, lansarea oficială a acestuia fiind programată chiar mâine. Până atunci însă, la trei luni de la publicarea primei fotografii și a primelor detalii referitoare la noile modele, Mitsubishi decide să publice o ultimă imagine teaser menită să sporească și mai mult interesul din jurul lansării de mâine!

La 12 ani de la apariția primului model pe piață, crossover-ul Mitsubishi ASX ajunge acum la cea de-a doua generație, noile modele fiind așteptate de mulți pasionați auto. Campania de promovare a noilor modele a început tocmai la începutul acestui an, constructorul nipon reușind în tot acest timp să stârnească interesul fanilor mărcii și nu numai.

Potrivit informațiilor disponibile până la această oră, știm că noua generație a lui ASX are la bază arhitectura pe care o cunoaștem deja de la actualul Renault Captur. Însă nu numai atât, noul Mitsubishi ASX va împărți cu modelul francez și o serie întreagă de componente, inclusiv panourile de caroserie. În aceste condiții, nu ar trebui să ne mire nici faptul că noul ASX urmează să intre în linia de producție în cadrul uzinei din Valladoid, tot acolo fiind produs și modelul francez.

Noua generație este oferită alături de mai multe motorizări

Cei de la Mitsubishi își doresc să împace pe toată lumea la capitolul tehnic, drept pentru care noua generație ASX este oferită alături de o gamă largă de motorizări. Gama va include propulsoare pe benzină, de 1.0 sau 1.3 litri, o versiune hibrid care va avea la bază un propulsor de 1.6 litri, dar și o versiune plug-in hybrid. Aceasta din urmă va avea la bază un propulsor cu capacitate de 1.6 litri, alături de care se vor regăsi două unități electrice și o baterie de 10.5 kWh.

Mai multe detalii despre noua generație Mitsubishi ASX vom afla în cursul zilei de mâine, după evenimentul de lansare. Noile modele vor fi disponibile pe piața auto europeană începând cu prima parte a anului următor.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mitsubishi


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide