Modelul electric Polestar 2 a primit o serie de actualizări. Versiunea de bază va oferi o autonomie mai mare

Autor: Promotor 30 apr. 2022 Știri auto

Compania suedeză producătoare de vehicule electrice Polestar anunță o serie de actualizări pentru modelul Polestar 2. Cea mai importantă, dar și cea mai utilă dintre acestea o reprezintă noua baterie de 69 kWh pe care o va folosi versiunea Standard Range. Aceasta va oferi o autonomie mai mare cu peste 30 de kilometri comparativ cu varianta actuală.

Polestar 2 oferă acum mai multă putere și o autonomie mai mare

De acum încolo, versiunea Standard Range cu un singur motor electric a modelului Polestar 2 va folosi o baterie de capacitate mare. Astfel, vechiul acumulator de 61 kWh a fost înlocuit cu unul de 69 kWh.

Drept urmare, autonomia modelului scandinav a crescut de la 440 la 474 de kilometri cu o singură încărcare. În același timp, puterea unicului motor electric a crescut de la 224 la 231 CP, iar puterea de încărcare a ajuns la 130 kW.

Din punct de vedere estetic, modelul cu emisii zero nu a suferit modificări notabile. Acestea se rezumă la noi culori pentru caroserie, un parasolar detașabil pentru acoperișul panoramic din sticlă, noi ornamente și culori pentru tapițerie.

Totodată, mașina vine cu jante cu design nou. Standard sunt oferite cele cu diametrul de 19 inch, în timp ce clienții le vor putea comanda opțional pe cele de 20 de inch. Odată cu acest upgrade, pompa de căldură din pachetul Plus a fost modificată. În plus, sistemul care monitorizează calitatea aerului de la interior a fost optimizat.

Nu în ultimul rând, reprezentanții companiei suedeze susțin că amprenta de carbon a lui Polestar 2 a fost redusă. Acest lucru a fost posibil datorită implementării energiei regenerabile. Prețurile pentru Polestar 2 actualizat vor fi anunțate în săptămânile următoare.

Sursa: Polestar

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Polestar



Comentarii
Inchide