MOL, program de finanțare pentru tinerii care nu au posibilitatea să facă școala de șoferi

Autor: Daniel Samoilă 26 nov. 2021 Știri auto
MOL, program de finanțare pentru tinerii care nu au posibilitatea să facă școala de șoferi

Compania MOL România anunță o nouă ediție a unui program de finanțare, care le oferă posibilitatea tinerilor din mediile defavorizate (în special mediul rural) să facă școala de șoferi.

Programul de finanțare se numește „Permis pentru viitor” și a ajuns la a șaptea ediție. Acest proiect este realizat în colaborare cu Fundația pentru Comunitate.

Tinerii interesați de finanțare pot trimite solicitări până la data de 21 ianuarie 2022.

Persoanele eligibile pentru acest proiect de finanțare sunt tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani. Se pot înscrie cei care vor permis de conducere de categorie B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie.

Program de finanțare pentru tinerii fără posibilități care vor să devină șoferi

Acest program de finanțare a fost inițiat de MOL și Fundația pentru Comunitate pentru a le oferi tinerilor șansa de a obține mai ușor un loc de muncă, în cazul în care vor lua permisul de conducere.

În cadrul programului de finanțare „Permis pentru viitor” 116 tineri au reușit să devină șoferi: au obținut permis de categoria B, 17 categoria C și un atestat, o tânără are carnet categoria B pentru automobil adaptat, un tânăr a luat examenul pentru categoria B96 (care permite suma MMA autoturism + rulotă/remorcă până la limita de 4.250 kg), și un tânăr are permis pentru tractoare agricole.

Alți 33 de tineri își continuă studiile sau sunt programați pentru examen, mai anunță compania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide