Momentul în care o tânără a căzut pe șinele de metrou și a fost salvată în ultima fracțiune de secundă – VIDEO

Autor: ProMotor 11 feb. 2021 Știri auto

În data de 10 februarie o tânără a căzut pe șinele de la metrou, în stația Dristor. Ea a fost salvată în ultima fracțiune de secundă de către doi călători.

”Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție.

Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran”, transmite Metrorex.

”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu.

Prin apel 112 a fost sesizat faptul că o tânără a sărit pe calea de rulare a metroului, dar a fost scoasă de doi cetățeni aflați în stație. Ea a fost ulterior transportată la spital.

Tânăra s-a apropiat prea mult de marginea peronului și a căzut pe linia de metrou

Tânăra, care este minoră, a fost transportată la spital pentru evaluare și îngrijiri medicale de specialitate.

”Un călător a fost salvat astăzi aproape miraculos din fața metroului, în București. Atenție, imaginile sunt dure, dar cu un final fericit.
Călătorul a ajuns pe linia de metrou din motive încă neclare. Alți călători au reușit să-l tragă din fața ramei care intra chiar în acel moment cu viteză în stația Dristor. O fracțiune de secundă a lipsit până să se producă un accident cu urmări grave pentru persoana respectivă. Așa cum vedeți în imaginile pe care un angajat Metrorex le-a filmat de pe un ecran și le-a făcut publice” scrie jurnalistul Vitalie Cojocari pe Facebook.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Vitalie Cojocari / Facebook



Comentarii
Inchide