Momentul în care un model Tesla ia foc într-o parcare subterană – VIDEO

Autor: Mediafax 22 apr. 2019 Știri auto
Momentul în care un model Tesla ia foc într-o parcare subterană – VIDEO

Producătorul de maşini electrice Tesla a anunţat că investighează un videoclip apărut pe reţelele de socializare din China, care arată cum unul dintre modelele sale a luat foc într-o parcare din Shanghai.

Într-un comunicat, constructorul auto a declarat că a trimis o echipă pentru a investiga problema şi că nu au fost raportate victime.

Videoclipul arată o maşină Tesla din care izbucnesc flăcări, într-o parcare.

Tesla nu a confirmat modelul de maşină, dar social media a identificat-o ca modelul S.

„După ce am aflat despre incidentul din Shanghai, am trimis imediat o echipă noaptea trecută. Suntem în contact cu departamentele implicate şi verificăm. Potrivit informaţiilor actuale, nu există victime”, a anunţat compania.

Data videoclipului arată că incidentul a avut loc duminică seara.

În 2018, o maşină Tesla condusă de regizorul britanic Michael Morris a izbucnit în flăcări, după un alt incident care a implicat un Model S în Franţa, în 2016. O serie de incendii care au implicat Model S au avut loc în 2013.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide