Motivul incredibil pentru care acest Lamborghini Huracan a fost ridicat de Poliție – FOTO

Autor: ProMotor 11 iul. 2020 Știri auto

Un Lamborghini Huracan EVO Spyder de culoare verde a fost ridicat de autorități după ce a fost parcat într-un loc dedicat încărcarii vehiculelor electrice din Frankfurt, Germania.

Această imagine a fost distribuită pe Twitter chiar de către departamentul de poliție din Frankfurt și a atras repede atenție publicului din online.

Fotografia ne arată o mașină Tesla Model S conectată la priză, parcată chiar în fața Lamborghini-ului. De asemenea, putem vedea că polițistul care a participat la ridicarea mașinii a venit la fața locului cu o bicicletă electrică.

Proprietarul Lamborghini-ului va trebui să plătească o amendă pentru a intra din nou în posesia mașinii.

Motivul incredibil pentru care acest Lamborghini Huracan a fost ridicat de Poliție - FOTO
Motivul incredibil pentru care acest Lamborghini Huracan a fost ridicat de Poliție – FOTO

Huracan EVO nu înseamnă electric

Nu este prima dată când o mașină a fost ridicată de pe un loc de parcare destinat vehiculelor electrice din Germania. În noiembrie 2019, un Raptor Ford F-150 a fost surprins în timp ce era parcat pe locul destinat mașinilor electrice din Berlin. Poliția a ajuns la fața locului și a ridicat vehiculul pe o platformă.

Nu este clar dacă șoferul Lamborghini-ului este unul dintre acei proprietari de supercaruri care parchează intenționat în locuri „nepotrivite” sau dacă a fost o greșeală. Oricum, poliția nu a așteptat explicații și a scos supercarul din spațiul respectiv.

Lamborghini Huracan Evo Spyder

Huracan Evo Spyder este propulsat de un motor pe benzină V10 de 5,2 litri care produce 640 de cai putere. Sprintul 0-100 km/h are loc în doar 3,1 secunde, iar modelul atinge o viteză maximă de 325 km/h.

Are mai multe moduri de condus (ANIMA) sunt: STRADA, SPORT și CORSA. În Europa un Lamborghini Huracan Evo Spyder costă aproximativ 200.000 de euro, fără TVA. Cei care sunt curioși în privința culorii trebuie să știe că supercarul ridicat din Frankfurt este vopsit în noua nuanță a italienilor: Verde Selvans.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: twitter.com/Polizei_Ffm



Comentarii
Inchide