Audi e-tron GT – Motivul pentru care Moș Crăciun și-a lăsat renii acasă

Autor: Elena Luchian 25 dec. 2020 Știri auto

Nu ați auzit când Moș Crăciun a oprit azi-noapte la voi acasă, nu-i așa? Și nici nu ați văzut urme de ren în fața blocului. Vă explicăm noi de ce! Moșul și-a schimbat mijlocul de transport.

GALERIE FOTO

Moș Crăciun a renunțat la celebra sanie. A dat renii putere pe cai putere și sania pe un Audi e-tron GT. Pentru moment, este doar un concept. Iar Moșul este printre primii care au pus mâna pe mașină.

Cel puțin așa ne arată cel mai nou clip de la Audi. Un Moș Crăciun care n-a ajuns încă la vârsta a treia, îmbrăcat la costum (nu, nu costumul cel roșu!), privește prin fereastra uriașă la ninsoarea de afară. Moșul își verifică ceasul. A sosit momentul să plece.

Asistentul său, care nu seamănă deloc cu un spiriduș, îl conduce spre garajul care se deschide după ce sistemul de acces îi scanează retina.

În parcare nu-l așteaptă sania, ci un Audi e-tron GT. Moșul privește cu neîncredere modelul camuflat. Urcă la volanul GT-ului cu portbagajul plin de cadouri și pornește la drum. Trece pe lângă renii care nu  înțeleg de ce sunt nevoiți să rămână acasă.

“Viitorul este o atitudine”, este mesajul care apare la finalul clipului cu o durată de un minut. Audi promite mai multe informații despre viitorul său model electric în februarie 2021.

Ce știm despre Audi e-tron GT până la această oră?

Audi e-tron GT va călca pe urmele SUV-ului electric e-tron și ale lui e-tron Sportback.

Compania germană îi trece în cont performanțe demne de o mașină sport. 590 de cai putere și o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 3,5 secunde. Viteza sa maximă este de 200 km/h. Bateria sa îi asigură o autonomie de până la 400 de kilometri.

Conceptul măsoară 4,96 metri în lungime, 1,96 metri în lățime și 1,38 metri în înălțime.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide