Alcoolul la volan, boală grea. Un șofer a fost prins din nou băut, deși era cercetat penal pentru aceeași faptă

Autor: Marius Vișan 21 mai 2020 Știri auto
Alcoolul la volan, boală grea. Un șofer a fost prins din nou băut, deși era cercetat penal pentru aceeași faptă

Un bărbat de 36 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul fără permis după ce a fost surprins de polițiștii rutieri în timp ce conducea băut. Șoferul nu era la prima abatere. El are deja un dosar penal deschis tot pentru conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Miercuri, 20 mai, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Galați au oprit în trafic un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 36 de ani.

„Fiind verificat în bazele de date ale Poliției, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce, din data de 21.11.2019, fiind cercetat într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului”, a declarat pentru Adevărul.ro comisarul șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Etilotestul a indicat valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat

Mai mult, polițiștii au constatat că şi de această dată, conducătorul auto era băut, aparatul etilotest înregistrând valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide