Nava amiral Mercedes-Maybach S-Class a primit tratament Mansory

Autor: Mihai Morcovescu 30 iul. 2022 Știri auto

Tunerul german Mansory a publicat fotografiile și informațiile referitoare la pachetul tuning pregătit pentru Mercedes-Maybach Clasa S. Modificările aduse limuzinei sunt destul de subtile și rafinate comparativ cu alte proiecte semnate de compania cu sediul în orașul Brand.

Kit-ul include o serie de componente de caroserie din fibră de carbon. De asemenea, cea mai luxoasă versiune a navei amiral din Stuttgart a primit o nouă evacuare și un nou ECU.

Mercedes-Maybach S-Class by Mansory oferă până la 720 CP și 1.000 Nm

Din punct de vedere estetic, Mercedes-Maybach S-Class by Mansory a primit un splitter frontal, prize de aer redesenate, praguri și un nou difuzor de aer. Aceste elemente conferă mașinii un plus de agresivitate, însă fără a afecta eleganța limuzinei germane.

Aspectul exterior este completat de cele două seturi de jante, care măsoară 22 de inch. Acestea măsoară 22×9 pe puntea față și 22×10,5 pe axa spate. Anvelopele au dimensiunile de 265/30 pe față și 305/25 pe puntea posterioară.

Mercedes-Maybach comercializează modelul S-Class în două versiuni: S580 și S680. Compania de tuning a pregătit pachete de tuning pentru ambele modele. Upgrade-ul constă, cum spuneam într-un nou sistem de evacuare și o nouă unitate de control (ECU). Aceasta din urmă se numește Performance PowerBox ECU.

Cu aceste modificări, motorul V8 de 4,0 litri care echipează versiunea Mercedes-Maybach S580 dezvoltă acum 600 CP și 820 Nm de cuplu. Asta înseamnă un plus de 97 CP și 120 Nm comparativ cu modelul de serie.

În schimb, varianta de top S680 vine cu un propulsor V12 twin-turbo de 6,0 litri. Cu îmbunătățirile aduse de Mansory, acesta produce acum 720 de „cai” și 1.000 Nm. Valorile reprezintă o creștere 108 CP și, respectiv 100 Nm.

Asemenea modelelor precedente, Mansory oferă clienților o mulțime de posibilități de personalizare a habitaclului luxoasei limuzine. Astfel, este disponibilă o nouă tapițerie din piele de cea mai bună calitate, precum și noi culori pentru cusăturile contrastante. De asemenea, pe ambele versiuni ale lui S-Class pot fi montate ornamente din fibră de carbon, un volan sport din piele, preșuri unice și pedalier din aluminiu.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mansory


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide