Un neamț a comandat 27 de mașini Tesla Model 3 din greșeală!

Autor: Elena Luchian 24 iun. 2020 Știri auto

Un neamț a devenit nefericitul posesor a nu mai puțin de 27 de mașini Tesla Model 3. De ce nefericit? Le-a comandat din greșeală! Bărbatul ar fi dorit o singură mașină!

GALERIE FOTO

Clientul german dorea să își înlocuiască Ford-ul Kuga cu o Tesla Model 3, tentat de bonusul acordat celor care achiziționează mașini electrice noi, dublat de guvernul german anul acesta. Dar, nerăbdător să-și primească mașina cât mai repede, acesta a ignorat mesajul de eroare care i-a apărut pe ecran și a efectuat o altă comandă. Iar și iar, de nu mai puțin de 27 de ori!

Când a văzut cât îl costă mașinile comandate din greșeală, clientul neamț a fost în pragul unui atac de cord. Conform formularului de comandă, el ar fi datorat companiei Tesla suma de 1,4 milioane de euro! Clientul a dorit să comande o singură unitate Tesla Model 3 pe site-ul constructorului cu sediul în Silicon Valley, California. În urma erorii, fuseseră înregistrate nu mai puțin de 27 de comenzi, adică 26 de mașini în plus față de câte își dorise!

Fiecare dintre cele 27 de unități trecute în contul lui era echipată cu funcția de rulare autonomă Autopilot și sistem de tracțiune integrală AWD.

Cum a scăpat clientul german de unitățile Tesla Model 3 comandate din greșeală?

Clientul a demarat procedura de anulare în momentul în care a realizat că altfel, va primi 27 de mașini. Dar conform informațiilor primite automat, acestuia i s-ar fi reținut o taxă de 100 de euro, nerambursabilă, pentru fiecare dintre cele 26 de comenzi anulate, adică 2.600 de euro.

Clientul furios i-a contactat pe reprezentanții Tesla și și-a primit, în cele din urmă, banii înapoi. Nu era singurul care comandase mai multe mașini din cauza erorii apărute pe site. Dar niciun alt client nu fusese atât de insistent. Bărbatul, care se ascunde în spatele pseudonimului “Ballon-Man” a povestit totul pe Reddit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide