Neoficial: pe internet circulă o fotografie cu noul BMW X7 facelift

Autor: Mihai Morcovescu 24 mart. 2022 Știri auto

În mediul online circulă o fotografie care a devenit rapid virală și care înfățișează noul BMW X7 facelift. Producătorul german de automobile a planificat lansarea pe piață a noului SUV pentru începutul anului 2023.

Imaginea ne arată partea frontală a noului BMW X7 facelift

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

BUMW lucrează de ceva vreme la versiunea restilizată a lui X7 și o serie de prototipuri camuflate au fost surprinse în timpul testelor peste tot în Europa. Acum, însă, putem vedea în toată splendoarea lui ceea ce se pare că este chiar noul X7 facelift. Iar detaliul estetic care atrage atenția îl reprezintă noile faruri separate.

Fotografia a fost distribuită pe forumurile BMW, precum și pe rețelele de socializare. Autenticitatea ei nu a fost, însă, confirmată, dar nici infirmată de cei de la BMW.

Indiferent dacă poza este sau nu este reală este de așteptat ca noul X7 facelift să arate așa cum vezi. Noile faruri includ acum o secțiune superioară, care găzduiește luminile LED de zi, în timp ce în secțiunea inferioară se află farurile principale.

De asemenea, au fost făcute și alte modificări. Astfel, noul X7 facelift a primit o bară de protecție față revizuită si noi admisii. În schimb, nu pare să fi fost făcută vreo modificare evidentă la nivelul grilei proeminente a actualului BMW X7.

Se mai pot observa o mică priză de aer triunghiulară în spatele pasajelor roților din față și un nou set de jante de 20 sau 21 de inch. De asemenea, este de așteptat ca mașina să primească și noi stopuri.

Deocamdată, restul schimbărilor rămân incerte, însă cu siguranță vor viza și interiorul. Aici ar putea să-și facă apariția un instrumentar digital curbat și un ecran de infotainment ca pe modelele iX, i4, Seria 3 facelift și Seria 4.

Nici specificațiile grupului motopropulsor nu au fost confirmate încă. Dar, ne putem aștepta ca noul BMW X7 facelift să ofere motorizări variate între care să-și facă apariția și o versiune hibrid plug-in.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok)

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide