Netflix a creat un întreg ghid despre cum să dai drumul la filme și seriale pe o Tesla

Autor: Elena Luchian 20 ian. 2020 Știri auto

Netflix a creat un întreg ghid despre cum să dai drumul la filme și seriale pe o Tesla. Posesorul de model electric american învață astfel cum să-și configureze contul și cum se poate deconecta.

Galerie foto

Posesorii de Tesla au primit cu entuziasm vestea că pot beneficia de serviciul Netflix la bordul mașinilor lor. Începând cu vara trecută, aceștia au ce face atunci când se opresc la stațiile de încărcare pentru a realimenta bateria. Este necesară o conexiune rapidă la internet pentru a vedea imaginile la rezoluție maximă, de care modelele Tesla beneficiază deja, prin intermediul pachetelor Standard Connectivity sau Premium Connectivity. Acesta din urmă este recomandat pentru transfer ridicat de date și este contra cost.

Utilizatorii pot activa subtitrarea și pot alege chiar sunet surround. Dar pentru a ajunge acolo, trebuie să deschidă secțiunea Entertainment (Divertisment) pe ecranul tactil, să selecteze Netflix și să urmeze pașii recomandați până când vor primi mesajul: “Dispozitivul tău este acum conectat la contul Netflix. Vizionare plăcută!”

Pentru difuzare online, rezoluția maximă este de 720p. Ecranele tactile în format portret, așa cum se regăsesc la bordul limuzinei Model S și al SUV-ului Model X, vor reda player-ul Netflix orizontal, încadrat de benzi de culoare neagră.

Vestea mai puțin bună este că streaming-ul video va consuma energia stocată în baterie pentru a alimenta motorul sau motoarele electrice.

 Poți da Play la filme în timp ce conduci?

Modelele Tesla devin cinematografe pe roți. Dar abonații Netflix trebuie să știe: filmele și serialele de pe Netflix pot fi urmărite pe ecranul tactil al automobilelor doar atunci când acestea sunt parcate (cu selectorul în Park).

Pe 7 mai 2016, un șofer a murit la volanul Model S, care rula în modul Autopilot. Ancheta a arătat că acesta urmărea un episod al seriei “Harry Potter” pe ecranul tactil al limuzinei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide