Tesla pleacă singură de pe loc. Ce reacție are femeia aflată în mașină?

Autor: ProMotor 16 ian. 2020 Știri auto

O Tesla Model S a plecat singură de pe loc, iar femeia aflată pe locul din dreapta a intrat în panică. Imaginile au fost postate și pe pagina de Facebook Elon Musk Stuff.

Galerie foto

Un bărbat din Statele Unite i-a jucat o farsă mamei sale. S-a dat jos din mașină și a plecat. Câteva secunde, limuzina a plecat singură de pe loc. Femeia aflată pe locul din dreapta a început să țipe speriată și să le ceară ajutorul celor din jur. În schimb, pentru că știau că este vorba despre o glumă, aceștia au râs și i-au filmat reacția.

Dar cum a plecat mașina singură? Fiul femeii aflate în mașină a comandat manevra prin intermediul telefonului mobil. Model S este echipată cu noua funcție Summon.

În luna octombrie a anului trecut, Tesla făcea publică informația referitoare la numărul de persoane care au folosit funcția Summon. La acea vreme, numărul lor se ridica la un milion de utilize. Mașina poate fi controlată de la o distanță maximă de aproximativ 60 de metri.

Nu toți cei care au folosit-o au fost însă mulțumiți. Unii au raportat daune suferite din cauza unor incidente în timp ce mașina se deplasa controlată prin funcția Summon.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide