O companie de închirieri oferă gratuit mașini personalului medical din SUA

Autor: Marius Vișan 27 mart. 2020 Știri auto

Începând de săptămâna aceasta, asistenții medicali din New York pot primi gratuit mașini de la firma de închirieri Hertz.

Oferta este valabilă la oricare dintre cele 19 locații ale companiei din New York. Această opțiune o să dureze până la 30 aprilie 2020, iar programul include mai multe tipuri de automobile, de la hatchback-uri la SUV-uri.

Condiția este ca lucrătorii din sănătate să prezinte documentele medicale valide și permisele de conducere. Termenul de închiriere poate fi de până la o lună.

„Este vital ca angajații din domeniul sănătății să aibă un transport sigur și de încredere în acest timp, iar noi suntem dornici să ajutăm”, a declarat Kathryn Marinello, președintele și CEO-ul Hertz.

Hertz a fost una dintre cele trei agenții de închirieri auto care au semnat o scrisoare adresată secretarului Trezoreriei Steven Mnuchin, solicitând ca acestea să fie incluse în planurile guvernului federal de a proteja industriile afectate de pandemia coronavirusului. Compania a început să concedieze lucrătorii încă din 21 martie.

Începând de săptămâna aceasta, asistenții medicali din New York pot primi gratuit mașini de la firma de închirieri Hertz.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Yahoo


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide