Nici jandarmii nu îi mai pot opri pe hoţii de motorină – VIDEO

Nici jandarmii nu îi mai pot opri pe hoţii de motorină – VIDEO

Autor: Laura Buciu acum 2 ani Știri

Doi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova au fost transportaţi, vineri, la spital, după ce au fost loviţi cu bâtele de mai multe persoane chemate în ajutor de un bărbat prins în flagrant că fura motorină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, un echipaj de jandarmi, aflat în misiune în zona localităţii Ciorani, a observat că dintr-o cisternă de 20 tone se sustrăgea motorină.

“Lângă cisternă se mai afla o autoutilitară încărcată cu canistre de diferite dimensiuni, în care se transportau bidoanele cu produsul petrolier sustras, cu miros specific de motorină. Surprinşi în flagrant unul din conducătorii auto, şoferul de pe autoutilitară, a luat legătura prin staţie cu alt individ solicitând sprijin”, arată IJJ Prahova.

IJJ Prahova a precizat că în zonă au sosit 4 indivizi, înarmaţi cu bâte, care au lovit jandarmii şi le-au distrus maşina de serviciu, spărgând luneta din faţă, spate şi geamul lateral, după care au fugit.

“Doi jandarmi sunt acum la UPU, la Ploieşti. Au fost loviţi cu bâtele. Am reuşit să prindem trei bărbaţi dintre cei care au participat”, a declarat şeful IJJ Prahova, Liviu Coman.

Directorul medical al Spitalului de Urgenţă Ploieşti, Florin Puşcariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi jandarmi bătuţi au mai multe contuzii.

Citeşte şi Metoda de furt din maşini care face ravagii. Cu o monedă pusă unde trebuie îţi iau tot – VIDEO

Citeşte şi Cea mai înmatriculată marcă în primele două luni ale anului, în România

„Cei doi jandarmi sunt încă în investigaţii medicale. Au suferit contuzii. Unul are o contuzie de hemitorace şi altul de braţ, antebraţ şi gambă”, a spus Puşcariu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat că poliţişii au fost sesizaţi că un echipaj de jandarmi a fost agresat şi că autospeciala a fost avariată de patru indivizil, în cauză existând un cerc de suspecţi.

“Avem un cerc de suspecţi, trei dintre ei aflându-se deja în custodia poliţiei, urmând ca, în scurt timp, să fie depistat şi cel de-al patrulea. Cauza urmează să fie preluată, cel mai probabil, de Parchetul Militar”, a declarat Popescu.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj şi furt calificat.

VEZI VIDEO AICIComentarii
Inchide