Ninsorile au adus accidente în lanț într-un județ din România

Autor: Daniel Samoilă 28 dec. 2021 Știri auto
Ninsorile au adus accidente în lanț într-un județ din România

Ninsorile au creat dificultăți pentru șoferii din Gorj, care nu au mai reușit să-și controleze mașinile. Mai multe accidente au avut loc luni, 27 decembrie.

Unul dintre accidente a avut loc în localitatea Scoarța. O tânără a intrat cu mașina într-un cap de pod și a ajuns la spital apoi. Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.

„Am avut sesizat un eveniment rutier cu o victimă la Scoarţa. O tânără de 20 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67 B, din direcţia Scoarţa-Târgu-Jiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, tânăra a suferit leziuni şi a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Foto – Adevarul.ro

Accidente în lanț în județul Gorj din cauza zăpezii

Potrivit Adevărul.ro, un alt accident a avut loc pe Drumul European 79, în localitatea Moi. Un tânăr în vârstă de 19 n-a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului și a intrat pe contrasens, unde a lovit o mașină parcată în apropiere.

Tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii au întocmit un nou dosar penal.

Un al treilea accident s-a petrecut în comuna Țânțăreni, unde o șoferiță în vârstă de 29 de ani a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Femeia a încercat să efectueze o manevră de depășire, dar a pierdut controlul mașinii și a părăsit sensul de mers, lovind un cap de pod. În urma acestui incident, un bărbat în vârstă de 35 de ani, pasager pe partea dreaptă față, dar și un minor de doar șapte ani, aflat pe bancheta din spate, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

În fine, al patrulea incident petrecut pe 27 decembrie a fost în localitatea Pişteştii din Deal, unde au fost implicate două autovehicule.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide