Nissan lansează ediția specială Micra Kiiro cu ocazia debutului noului film „The Batman”

Autor: Mihai Morcovescu 25 feb. 2022 Știri auto

Producătorul nipon de automobile Nissan anunță lansarea ediției speciale Kiiro pentru cea de-a cincea generație Micra. Noua versiune va fi produsă într-o serie limitată de doar 250 de exemplare și se înscrie în campania de promovare a viitorului film „The Batman”. Pelicula va debuta pa marele ecrane pe 4 martie.

Nissan Micra Kiiro vine cu motor de 1,3 litri și 92 CP

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Lansată în 2016, actuala iterație a modelului de clasă mică va fi ultima echipată cu motor termic. Recent, japonezii au anunțat că Micra va avea un succesor complet electric. Acesta își va face debutul în cursul anului 2025.

Până atunci, cei de la Nissan împrospătează din nou actualul model cu o nouă ediție specială, care se numește Kiiro. În limba japoneză, kiiro înseamnă galben motiv pentru care noua versiune Micra primește la exterior o serie de accente în această nuanță.

Accentele galbene se regăsesc la nivelul barelor de protecție față și spate și a pragurilor laterale. Nuanța de galben-pai vine în contrast cu vopseaua Gri Echo a caroseriei și cu inisajul negru lucios al jantelor de 17 inch. În plus, modelul este personalizat cu ajutorul unor autocolante care acoperă montanții C.

Ediția specială Kiiro aere la bază versiunea Nissan Micra în nivelul de echipare Acenta cu pachet Vision. Echipamentul standard include, între altele, sistemul de infotainment NissanConnect cu ecran tactil de 7 inch aer condiționat automat, geamuri electrice și senzori de parcare și faruri automate. De asemenea, clienții vor beneficia de tapițerie din material textil de culoare neagră.

Asemenea lui Micra standard, Micra Kiiro vine cu un motor pe benzină de 1,0 litru cu trei cilindri. Acesta produce 92 CP și 160 Nm de cuplu. Puterea este transmisă către roțile din față prin intermediul unei cutii de viteze manuală cu cinci rapoarte. Opțional este oferită o transmisie automată CVT.

Noua ediție specială Nissan Micra Kiiro este disponibilă în Marea Britanie în 250 de exemplare. Modelul cu cutie manuală costă echivalentul a 21.875 de euro, în timp ce varianta cu transmisie automată are un preț de catalog de aproape 23.500 de euro.

 

Sursa: Carscsoops

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Nissan


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide