Nissan Skyline Nismo este un sedan sport destinat pieței din Japonia – GALERIE FOTO

Autor: Promotor 08 aug. 2023 Știri auto

Nissan anunță lansarea pe piața japoneză a modelelor Skyline Nismo și Skyline Nismo Limited.

Producția modelului Skyline Nismo – vârful de lance al mărcii Skyline GT – este limitată la 1.000 de unități, iar lansarea va avea loc la începutul lunii septembrie. În ceea ce priveste Skyline Nismo Limited vor fi construite doar 100 de bucăți, iar data de lansare este planificată pentru vara anului viitor.

Sedanul sport Skyline Nismo continuă tradiția Nissan de a integra tehnologia dezvoltată prin intermediul sporturilor cu motor pe vehiculele de serie. Începând de la partea estetică, Nissan Skyline Nismo dispune de bare de protecție față și spate revizuite, cu accente de culoare roșu aprins, embleme Nismo, proiectoare de ceață și o grilă frontală modificată pentru a maximiza răcirea.

În plus, constructorul japonez l-a echipat cu jante Enkei de 19 inchi și cu suspensii și stabilizatoare reglate pentru a reduce ruliul caroseriei și a optimiza tracțiunea.

Nissan Skyline Nismo: motor V6 twin-turbo de 3,0 litri, 420 CP și 550 Nm cuplu motor

Puterea motorului V6 twin-turbo de 3,0 litri a fost mărită de la 298 kW (405 CP) la 309 kW (420 CP), în timp ce cuplul maxim a fost mărit de la 475 Nm la 550 Nm. Rezultatul este o accelerație puternică. În modul standard, motorul produce o accelerație lină, potrivită pentru utilizarea zilnică. În modurile sport și sport+ – acesta funcționează la turații mai mari, oferind un răspuns mai ascuțit al pedalei de acceleratie. Nissan Skyline Nismo vine cu o cutie automată cu 7 trepte.

Habitaclul dispune de o calitate ridicată a finisajelor și a dotărilor. Interiorul este prevăzut cu un volan îmbrăcat în piele, cu un marcaj central roșu exclusiv NISMO, un vitezometru ce indică o limită de 280 km/h și un turometru înconjurat cu un inel roșu, cu logo-ul NISMO, care subliniază performanța mașinii. Scaunele sport Recaro de culoare neagră țin ocupanții pe poziție chiar și în virajele strânse. Sunt disponibile cinci culori pentru caroserie, inclusiv griul exclusiv NISMO Stealth Gray.

Aceste versiuni speciale ale lui Nissan Skyline sunt destinate exclusiv Japoniei, prețurile fiind puțin peste echivalatul a 50.000 de euro pentru modelul de bază și în jur de 60.000 de euro pentru Limited.

Sursă: Nissannews.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Nissan



Comentarii
Inchide