Nissan-ul GT-R folosit în filmul Gran Turismo va fi vândut la licitație. Mașina este estimată la peste 250.000 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 27 iul. 2023 Știri auto

Dacă ești fan al jocurilor Gran Turismo, probabil aștepți și lansarea noului film inspirat de seria de jocuri care a încântat generații întregi. Dacă se întâmplă să ai și câteva sute de mii de euro de care vrei să scapi, atunci s-ar putea ca mașina folosită în film să fie obiectul de colecție perfect pentru tine.

Filmul Gran Turismo urmează să ajungă în cinematografe în data de 11 august, dar, până atunci, un star al acestui film urmează să fie vândut la licitație. Este vorba despre un Nissan GT-R GT3, care a fost folosit în timpul filmărilor pentru noul film, dar care are și pedigree competițional.

Mașina a fost deținută de Darren Cox, care este creatorul GT Academy, competiția în jurul căreia se bazează filmul. Nissan-ul GT-R apare foarte mult în film și joacă un rol central în povestea de succes a lui Jann Mardenborough, care este interpretată de actorul Archie Madekwe.

Nissan-ul GT-R folosit în filmul Gran Turismo poate fi al tău, dacă ai suficienți bani

Potrivit Motor1, mașina va fi vândută de casa de licitații Silverstone Auctions și, pe lângă faptul că a luat parte la acțiunea din film, mașina are și istoric în lumea curselor. Acest Nissan GT-R GT3 a participat în Cursa de 24 de ore de pe Nurburgring, spre exemplu.

Mașina va fi scoasă la licitație de Silverstone Auctions la Festivalul de la Silverstone pe 25 august. Se preconizează că se va vinde cu o sumă cuprinsă între 290.000 și 355.000 de dolari (262.000 – 320.000 de euro). Mașina va fi vândută la doar două săptămâni după debutul cinematografic global al filmului și se spune că este gata să concureze.

Filmul îl are în rol principal pe David Harbour, celebru grație rolului pe care îl joacă în serialul Stranger Things, care va servi ca antrenor al copilului. Orlando Bloom și Darren Barnet vor juca, de asemenea, în filmul regizat de Neill Blomkamp, în timp ce creatorul Gran Turismo Kazunori Yamauchi este producător executiv.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Silverstone Auctions


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide