Noaptea incendiilor în București. Circulație blocată după ce un fast food a luat foc

Autor: David Andrei 28 apr. 2021 Știri auto

Circulația a fost blocată ore bune azi-noapte pe un bulevard din București, după ce un incendiu puternic a cuprins un restaurant fast food aflat în zona Dristor. Tot azi-noapte un tramvai a luat foc în sectorul 6.

GALERIE FOTO

Un celebru restaurant fast food din centrul Capitalei a fost cuprins de flăcări azi-noapte. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au inhalat fum. Una dintre victime a fost transportată la spital. Incendiul s-a produs după miezul nopții. Potrivit martorilor, primul echipaj de pompieri a sosit la fața locului la aproximativ 20 de minute de la primul apel.

Traficul pe sensul de mers Piața Unirii – Parcul Tineretului din București a fost restricționat pentru a permite intervenția echipajelor. 14 autospeciale de stingere a incendiilor au sosit la fața locului. Incendiul s-a produs în interiorul restaurantului și s-a extins rapid. Fațada a două blocuri, aflate în imediata apropiere a restaurantului, a fost serios afectată.

Ancheta demarată de autorități va arăta cu precizie motivul producerii incendiului. Restaurantul, ca toate celelalte din București, nu era deschis la interior și era vizitat, în principal, de persoane care se ocupau de livrare.

VIDEO:

Incendiu și în Sectorul 6 din București. Un tramvai a luat foc în mers

Un tramvai a luat foc în Sectorul 6 din București, în zona Lujerului, puțin înainte de miezul nopții de marți spre miercuri. Au ieșit fum, apoi flăcări de sub garnitura care se deplasa pe linia 41, pe sensul de mers Bulevardul Ghencea – Piața Presei. (vezi GALERIA FOTO).

Vatmanul a apelat numărul de urgență 112. Până la sosirea pompierilor, angajatul STB și mai mulți martori au reușit să stingă flăcările folosind stingătoarele din tramvai.

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tramvaiul a fost decuplat de la alimentare cu energie electrică și a fost remorcat către depou.

 

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov



Comentarii
Inchide