Noi culori speciale de la divizia BMW Individual pentru modelul de performanță electrificat BMW XM

Autor: Bogdan Bârliga 21 feb. 2023 Știri auto

Modelul electric de performanță dezvoltat de BMW M GmbH primește o listă extinsă pentru opțiunile de vopsea din gama BMW Individual.

Aceste culori speciale nu sunt cuprinse în configuratorul obișnuit al BMW și pentru selecţia culorilor este disponibilă o aplicație separată.

Ce culori noi sunt disponibile pentru BMW XM

La uzina BMW Group din Spartanburg (SUA) opţiunile de vopsea au fost extinse cu gama BMW Individual pentru noul model de performanță XM.

Noile culori ale caroseriei sunt variantele BMW Individual Urban Green, BMW Individual Petrol Mica metalizat, BMW Individual Anglesey Green metalizat şi BMW Individual Sepia metalizat.

Toate finisajele speciale de vopsea BMW Individual sunt aplicate într-un proces de fabricaţie separat și aceste noi culori sunt disponibile pentru comenzi din aprilie 2023.

Gama de vopseluri speciale BMW Individual a fost extinsă de curând la Spartanburg şi pentru celelalte modele produse aici, de la BMW X3 la BMW X6. Clienţii au la dispoziţie o gamă de peste 50 de oţiuni de vopseluri uni, metalizate sau mate.

Culorile speciale nu sunt cuprinse în configuratorul BMW normal, iar cine își dorește o nuanță BMW Individual trebuie să accesez aplicaţia web BMW Individual Vizualizer.

Ce trebuie să știm despre BMW XM

BMW XM marchează multe premiere pentru companie, atât în ceea ce priveşte tehnologia, cât şi poziţionarea şi soluţiile de design.

BMW XM este primul hibrid plug-in de performanţă al mărcii ce poate oferi în mod de rulare electric în oraş o autonomie de până la 88 km.

Performanţele dinamice sunt asigurate de un propulsor V8 pe benzină cu două turbine twin scroll asociat cu un motor electric şi un sistem de baterii de ultimă generaţie.

BMW XM are o putere totală de 653 CP şi un cuplu maxim de 800 Nm, asigurând statul special de cel mai puternic model de serie fabricat până acum de BMW.

Modelul electrificat poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde și poate rula cu o viteză maximă de 270 km/h dacă este comandat cu pachetul M Driver.

Prețul de bază pentru BMW XM în România începe de la 170.051 euro cu TVA inclus și reprezentații companiei bavareze declarau la finalul anului trecut că au deja 15 comenzi ferme pentru acest model la noi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide