O mașină de școală a fost implicată într-un accident – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 10 iun. 2020 Știri auto

O mașină de școală a fost răsturnată în afara părții carosabile pe centura ocolitoare a Municipiului Lugoj.

În urmă impactului au rezultat 3 victime, respectiv tânăra în vârstă de 20 de ani, pasagerul din dreapta, în vârstă de 56 de ani, și un tânăr în vârstă de 26 de ani. Tânăra a prezentat excoriații (julituri) la nivelul brațului drept a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Intră în galeria foto

La volanul camionului s-a aflat un tânăr în vârstă de 25 de ani. La un moment dat s-ar angajat în efectuarea unei depășiri, iar la revenirea pe bandă să de mers a acroșat cu partea dreapta din spate a autotrenului un autoturism condus de tânăra în vârstă de 20 de ani.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Șoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat că nu a consumat alcool.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 11 pompieri. De asemenea, la locul intervenției s-au deplasat și o ambulanță SAJ și echipaje de poliție. Pompierii au asigurat măsurile PSI necesare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide