Noi imagini cu Hyundai Tucson facelift. SUV-ul va avea și o echipare N Line

Autor: Ionuț Vîlciu 08 dec. 2023 Știri auto

Hyundai a publicat un nou set de fotografii cu facelift-ul SUV-ului Tucson. Printre acestea se numără și o imagine cu versiunea N Line, ce oferă un pachet exterior mai agresiv.

În urmă cu câteva săptămâno, Hyundai a făcut publice primele imagini cu facelift-ul SUV-ului compact Tucson. Până acum am văzut diferențele pe care actualizarea le aduce, precum o grilă redesenetă, o bară frontală mai robustă, echipată acum cu un ornament de protecție, dar și noi modele de jante.

Cu toate acestea, cele mai mari schimbări au avut loc la interior, acolo unde Hyundai Tucson facelift a primit o planșă de bord cu totul nouă și revine la comenzile cu butoane fizice.

Hyundai ne oferă mai multe imagini cu actualizarea lui Tucson

Producătorul sud-coreean a publicat o nouă serie de fotografii nu Tucson facelift, imagini ce dezvăluie mai multe noutăți de ordin estetic. Pentru prima dată vedem și o imagine cu partea din spate a noului Tucson facelift, care primește o bară de protecție nouă, cu design mai simplu și cu un aspect nou al luminilor secundare.

De asemenea, Hyundai a dezvăluit și noua versiune N Line pentru Tucson facelift. Aceasta include o parte frontală desenată mai agresiv, precum și jante dedicate de 19 inch. Din păcate, Hyundai nu a dezvăluit deocamdată detalii tehnice despre noul model. Totuși, presupunem că gama de motoare va include actualizări pentru motorizările deja existente, dar rămâne de văzut. Cu siguranță vom afla mai multe despre motorizările ce vor fi disponibile pe noul Tucson facelift.

Actualizarea lui Hyundai Tucson va fi disponibil începând cu prima jumătate a lui 2024.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide