Noul Hyundai Kona a fost filmat îndeaproape. SUV-ul coreean va oferi și o echipare N Line – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 26 dec. 2022 MASINI NOI

După ce Hyundai a prezentat primul set de imagini cu noua generație a lui Kona, mașina a fost filmată și în realitate de către un vlogger auto.

Hyundai a dezvăluit recent primele imagini cu noua generație a SUV-ului de mici dimensiuni Kona. Mașina va oferi motorizări clasice, hibride sau o variantă complet electrică. Mai mult, Hyundai spune că noul Kona a fost gândit mai întâi ca mașină electrică, apoi ca una cu motoare cu combustie internă. Cu toate acestea, compania nu a furnizat date tehnice referitoare la motorizările care vor fi disponibile.

Chiar dacă am văzut pozele oferite de Hyundai, CarSceneKorea a surprins noua generație de Kona în carne și oase. Este vorba despre o echipare N Line, care nu avea aplicat vreun fel de camuflaj.

Noul Hyundai Kona a fost surprins fără camuflaj

Din câte putem observa în videoclip, mașina are un kit de caroserie mai agresiv față de cel standard. Partea frontală vine echipată cu o bară de protecție mai agresivă, mai multe texturi și finisaje, care să facă mai dinamic aspectul mașinii. De asemenea, există și embleme care să arate cu ce echipare avem de-a face.

Toate modelele Kona de generație nouă vor fi dotate cu o bară LED pe care Hyundai o numește „Seamless Horizon”, iar farurile sunt integrate sub aceasta, în bara frontală. Jantele au un design complex și sunt bicolore.

Kona N Line vine cu ornamente în culoarea caroseriei, aspect care diferențiază această echipare de restul gamei echipată cu motoare termice. La fel ca în partea din față, și spatele mașinii primește o bară mai agresivă, un difuzor, dar și două ieșiri de evacuare.

Chiar dacă interiorul nu ne este prezentat în detaliu, am putut vedea câteva cadre prin intermediul fotografiilor de presă. Interiorul noului Kona este dominat de două ecrane de 12,3 inch fiecare.

Compania va furniza mai multe date despre noua generație a lui Hyundai Kona în lunile următoare.

VIDEO

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CarSceneKorea YouTube, Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide